Ексклюзиви
неділя, 27 липня 2008 10:47

Як правильно робити сексуальний масаж

Як правильно робити сексуальний масаж
Сексуальний масаж - простий спосіб розслаблення тіла, а також один з прямих методів встановлення глибокого зв"язку з іншою людиною. Масаж є також способом виразу любові і співчуття, і грає важливу роль серед мистецтв любові.

Головним принципом масажу є необхідність створення рівного балансу енергії в тілі: не слід масажувати тільки одну частину тіла, забуваючи про інші частини, а стимулюючи одну сторону тіла, не можна забувати про відповідні меридіани іншої сторони.

Загальний еротичний масаж один з кращих тонізуючих засобів, і чудовий спосіб пізнати особливості ерогенних зон улюбленої людини. Масаж, подібно до любовної гри, повинен бути взаємним. Бажано вказувати місця, де масаж буде особливо приємним, видаючи нерозбірливі звуки, а не слова, оскільки конкретні повчання, такі, як трішки вниз лівою рукою можуть ослабити еротичний ефект. З часом розвинеться особистий код звуків і рухів. У інтимній обстановці масаж не залежить від наказаних правил або прийомів. Компетентність є в значній мірі інтуїтивною і виникає мимоволі, за умови, що відчуття довіри переважає.

Цілющий і розслабляючий масаж повинен стати невід"ємною частиною любовних відносин. Використовуваний під час початкової стадії любовної гри, він позбавить тіло від напруги, що накопичилася, і приведе його в стан розслаблення. Використовують масаж для того, щоб виразити свої емоції: не потрібно боятися виливати відчуття через кінчики своїх пальців.

Ефективний масаж може мінятися від глибокого мускульного маніпулювання до простого накладення долонь. Секрет його ефективності лежить в намірі, концентрації і упевненості тієї особи, яка виконує масаж, у поєднанні з довірою тієї людини, яку масажують. Долоні людини випромінюють якийсь вид електричного заряду, який може позитивно впливати на життєві енергії пацієнта.

Масаж можна використовувати для зцілення, розслаблення і загальної тонізації тіл партнерів; він також є одним з  засобів еротичного збудження. Він може служити для сублімації і концентрації статевої енергії, як один з невід"ємних аспектів попередньої гри.

У методах, розроблених в гаремах Сходу, все тіло масажується тілами інших. Цей прийом згадується в наші дні як східний, і в ньому тіло реципієнта натирається цілком активним тілом партнера. Обидва тіла змащуються запашним маслом або мильною піною; потім масажист або массажистка лягає зверху і використовує своє тіло для стимуляції і оживлення тіла партнера. Лікті, коліна, стегна, груди, підборіддя, лоб, ступні і інші частини тіла все працює.

Цей метод плотського масажу може завершитися любовною грою, або він сам по собі може бути одним з актів любовного служіння. Він відвіку був улюбленим у стародавніх правителів, а в наші дні схвалений бізнесменами на Сході. Його успішно може практикувати сучасна пара, краще в екзотичній обстановці, під акомпонемент музики, або по черзі, або як особлива послуга для свого партнера. Його вигоди відчують обидва учасники, хто б не виконував активну роль.

Під час масажу слід використовувати злегка підігріті масла (особливо взимку). Багато видів масажного масла є у продажу, але дуже хороший ефект виходить з тими, які ви змішуєте самі. Вибирають нелипке основне масло, наприклад, кунжутне, і додають до нього трохи ефірних масел з квітів або трав сандалове, рожеве, жасминове, чабрецеве, лавандове, розмаринове і масло з пачулі можливі варіанти залежать від ваших індивідуальних переваг і бажань.

Хорошою основою для роботи є дитяче масло, тому що його легко дістати і воно цілком чисте (без домішок). Мигдалеве масло добре для голови, долонь, ступень і особливо очей. Благотворну дію надає індійське масажне масло, відоме під назвою Амла.

При масажі можна проявити себе творцем і дійсним винахідником. Для люблячої пари мистецтво масажу це корисний і приємний спосіб служіння один одному, повідомляє krasland.ru.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно робити сексуальний масаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути