Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 08:55

Як очистити організм, щоб виглядати красиво

Прагнення виглядати красиво було властиве людині впродовж всієї історії. Для цієї мети красуні користувалися різними засобами: від найпростіших, як, наприклад, молоко або оливкове масло, до екзотичних - ванни із спермою молодих чоловіків, яких приймала відома цариця Клеопатра. І, звичайно ж, процедури краси завжди коштували чималих засобів, зусиль і часу. Доглядати за своїм тілом могли собі дозволити тільки багаті і знатні персони.

Не секрет, що зовнішня краса у великій мірі залежить від внутрішнього стану організму. Якщо всі твої органи в порядку, функціонують нормально, то це видно за станом шкіри, волосся, нігтів. Про це знали ще в старовині. Вищезазначена єгипетська цариця регулярно проводила чищення печінки - своєрідний "очисний фільтр" кровотворної системи, який сам потребує періодичного звільнення від бруду, що накопичується в ньому. Традиційна медицина завжди приділяла належну увагу процедурам оновлення: кровопускання, п"явки, клізми - всі вони покликані очистити організм від всього поганого, що заважає йому нормально працювати. А останнім часом завдання очищення організму стає наріжним каменем.

Сьогодні ми живемо в благодатний час, оскільки з легкістю можемо користуватися результатами багатовікового досвіду у поєднанні з новітніми технологічними досягненнями. Дійсно, захотіли ми провести чищення печінки по рецепту стародавніх фараонів - будь ласка, ось оливкове масло і лимон, які ми купуємо в найближчому магазині. Потрібне глибоке чищення кишечника? Бажайте - до ваших послуг процедура гідроколонотерапії, яку можна пройти в клініці. Правда, промивання кишечника разом з брудом вимиває і всю корисну мікрофлору, яку потім складно відновлювати.

У минулі століття очистити організм було хоча і вельми трудомістким заняттям, але все таки було процедурою, яка впливала лише на зовнішні оболонки внутрішніх органів, - не на клітини. Нині ж організм сучасної людини піддається куди серйознішим атакам різного роду канцерогенів, солей важких металів, які потрапляють в нього з їжі, повітря і питної води. І під ударом тепер клітини наших органів. Це спричиняє за собою пошук нових, глибших, варіантів очистити організм. При сучасному рівні шкідливої дії просто необхідний варіант серйозніший, ніж чищення за допомогою води. Адже не виведеш за допомогою клізми, припустим, свинець і кобальт, а також радіонукліди, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Як очистити організм, щоб виглядати красиво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути