середа, 03 квітня 2019 01:36

Як дізнатися про свої потаємні сторони: тест
7

Цей тест складається з психологічних питань, які розкажуть про приховані сторони вашої особистості. По суті це гра на самопізнання, яка допоможе вам дізнатися багато цікавого про себе.

Пам'ятайте, що тут немає правильних або неправильних відповідей. Відповідайте перше, що спаде вам на думку, пише imgur.com.

Психологічний тест на підсвідомість

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

1. Уявіть собі, що ви перебуваєте в старому, занедбаному будинку, де багато років не ступала нога людини і виявили сходи, що ведуть вниз під землю. Ви повільно спускаєтеся вниз, рахуючи сходинки. Скільки сходинок?

2. Підземна кімната дуже темна. Несподівано в темряві ви почули голос іншої людини. Ця людина тихо схлипує або стогне без слів? Голос розмовляє з вами?

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

3. Як ви реагуєте на звуки голосу іншої людини? Ви намагаєтеся знайти джерело голосу? Чи хочете ви втекти назад по сходах, не озираючись? Або вас паралізує страх, і ви стоїте, як укопаний на місці?

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

4. Ви чуєте, як людина кличе вас на ім'я, і бачите фігуру, що з'явилася зі світла зверху сходів. Хто ця людина, що спускається по сходах?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар розвінчав популярний міф про мозок

Гра на підсвідомість

У нас у всіх є досвід, який ми не хочемо згадувати, або серцеві рани, про які ми забули. Але спогади не так легко стерти, вони можуть залишатися довше, ніж ми думаємо. Ваша реакція на цю ситуацію може розповісти про болючі спогади вашого минулого.

Занедбані будинки й підземні кімнати символізують собою забуті спогади та старі психологічні травми.

1. Кількість сходинок говорить про ступінь впливу психологічної травми, яку ви в собі несете.

Люди, які побачили кілька сходинок, не сильно страждають від негативного досвіду минулого.

Якщо ж ви уявили собі багато сходинок, які ведуть вниз, то всередині вас залишилися глибокі душевні рани.

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

2. Звуки, які ви почули в темряві, говорять про те, як ви пережили поганий досвід в минулому. Якщо ви почули схлипування, то ви отримали підтримку і розраду в складний період і змогли пережити травмуючий досвід. Люди, які подбали про вас, допомогли вам стати тим, ким ви є зараз. Ваші сльози були не марні.

Якщо ви почули безмовні стогони, то в минулому ви пройшли через важкі часи наодинці. Стогін, які ви почули в темряві, є вашим прихованим болем. Прийшов час відкрити двері і відпустити минуле.

Якщо ви почули, як голос з вами розмовляє, то ви з гордістю несете свої травми, не визнаючи їх. Ніцше якось сказав: "Все, що нас не вбиває, робить нас сильнішими". Ви дотримуєтеся цього ж принципу. Будьте обережні, щоб не стати черствим до чужих почуттів.

  Фото: ua.depositphotos.com
Фото: ua.depositphotos.com

3. Ваша реакція на звуки в темряві говорить про те, як ви справляєтеся з хворобливими аспектами свого минулого.

Якщо ви почали шукати джерело звуку, то до проблем ви ставитеся відповідально і берете ініціативу в свої руки. Стикаючись з проблемами він-на-віч, ви зможете знайти рішення.

Якщо ви побігли нагору, то ви схильні ігнорувати проблеми в надії, що вони самі вирішаться. Такий підхід іноді працює, але не дивуйтеся, якщо проблеми вирішуватимуться довше, ніж ви очікували. Іноді потрібно подивитися на труднощів відверто.

Якщо ви застигли на місці від страху, у вас є невирішені конфлікти в минулому, які продовжують вас переслідувати і заважають рухатися далі.

4. Людина, яка з'явилася нагорі і кликала вас на ім'я - це той, на кого, на вашу думку, ви можете покластися в складні хвилини. Ця людина може вас втішити і зцілити ваші душевні рани.

Межовий стан між сном і дійсністю, коли стирається грань між підсвідомістю та логікою, є ідеальною умовою для творчості і відкриттів. Багато художників і композиторів відзначали, що твори, створені в цей період, є найкращими і насиченими. Великі люди намагалися творити в такому межовому стані, навмисно доводячи себе до знемоги і не дозволяючи собі засипати. Ось чому творчі люди часто стають алкоголіками і наркоманами, адже в період угару мозок відключається, а підсвідомість допомагає їм творити.

Підсвідомість неможливо контролювати. Якщо вам здається, що ви нею керуєте, це тільки тому, що підсвідомість дозволяє вам так думати.

Підсвідомість завжди працює на повну силу, незалежно від стану організму. Навіть коли людина в комі, вона накопичує навколишню інформацію.

Всі несвідомі, на перший погляд, вчинки насправді є обдуманими і запланованими. Навіть якщо вони абсолютно суперечать логіці і правилам поведінки. Це підсвідомість штовхає нас на їх звершення, бо вважає, що вони принесуть користь.

Зараз ви читаєте новину «Як дізнатися про свої потаємні сторони: тест». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути