Ексклюзиви
субота, 20 квітня 2019 01:35

9 циклів життя: що від них очікувати
6

Чи знаєте ви про так званий дев'ятирічний цикл, через який проходить кожен з нас?

Вирахувавши свій персональний річний цикл, ви зможете пізнати своє майбутнє, а також що вас чекає там.

Варто пам'ятати, все, що ви робите на даний момент часу, впливає на ваше майбутнє, пише infonic.ru.

Цикли в житті людини

 

Як розрахувати значення свого персонального року в 9-річному циклі:

Щоб дізнатися свій поточний персональний рік, потрібно скласти між собою всі цифри, присутні у вашій даті народження (місяць і день) і однозначними цифрами поточного року. Наприклад, день народження - 22 квітня, поточний рік - 2019. Рахуємо: 4 (квітень місяць), плюс 22 (день народження), плюс 2019 (поточний рік). Складаємо все цифри окремо: 4 + 2 + 2 + 2 + 0 + 1 + 9 = 2 + 0 = 20

Якщо ви отримаєте двозначне число, зведіть його до однозначного числа: 2 + 0 = 2

Отже, двійка означає те, що ви перебуваєте на другому році циклу.

Цикли життя

 

Рік перший: Початок

Швидше за все, за останній час з вами багато чого сталося. Настав час повністю перебудуватися на новий лад і вступити на новий життєвий етап, повний змін.

Ви, можливо, ще не впевнені в деяких сферах свого життя: кар'єрі, роботі, життєвої або сімейної ситуації. Однак, ви точно знайдете всі рішення і дізнаєтеся все, що вам необхідно знати до кінця цього року. Потім для вас настане другий рік 9-річного циклу.

У перший рік ви висаджуєте насіння, яке буде рости протягом всього дев'ятирічного циклу, і яке потім ви будете пожинати.

Вам хочеться зосередитися на тому, ким ви хочете бути, і відкинути старі звички або переконання, які не приносять вам користі і навіть десь заважають. Перший рік - це час, щоб почати все заново. Якщо ви вирішите це зробити, вас буде супроводжувати вдача. Тому, якщо ви хочете продовжити те, що ви робите останнім часом, знайте, це можливо. Однак, в будь-якому випадку, вам необхідно буде пройти через серйозну трансформацію.

Заздалегідь готуйтеся до наступних дев'яти років свого життя - вибирайте той потік енергії, який ви хочете направити на своє життя, відзначайте проекти, які вам би хотілося реалізувати найближчим часом. Ваш розум і ваші здібності цілком можуть впоратися з усіма новими починаннями, які ви забажаєте.

Рік другий: Встановлення взаємин, підключення, співпраця

 

На другому році циклу ви розширюєте свої можливості і розвиваєтеся на тому шляху, який обрали на першому році. Ви створюєте необхідний зв'язок, щоб почати втілювати свої ідеї в життя.

На жаль, все буде йти не так швидко, як ви думали. Це досить повільний рік, і вам знадобиться терпіння. Проекти, які ви почали, почнуть розвиватися, але не так швидко, як вам хотілося б вам. Пам'ятайте про це і будьте вдячні за те зростання, яке відбуватиметься незалежно від того, наскільки повільно воно буде протікати.

Це хороший рік для того, щоб працювати над своїми здібностями і навичками. Крім того, необхідно зосередитися на дійсно важливих речах - розвиток власної особистості. Не варто звертати увагу на ті, речі, які, за своєю суттю, є другорядними.

Нарешті, другий рік циклу - це чудовий рік для розвитку міцних романтичних відносин, особливо, для створення шлюбів.

Рік третій: Творення, самовираження і перші результати

Третій рік - час, коли все починає прискорюватися. Це відповідний рік для активізації свого соціального життя і романтичних відносин.

Цей рік вам захочеться прожити на всю котушку. Саме тому це один з трьох років реальних змін в дев'ятирічному циклі. Ви захочете зробити занадто багато і будете кидатися з крайності в крайність. На жаль, таке завзяття може закінчитися наступним: вашої енергії на все не вистачить, і, почавши занадто багато нових речей відразу, ви можете втомитися і скласти руки.

Порада: можливо, варто зосередити увагу на чомусь одному, і тільки, закінчивши найголовніше, приступати до реалізації другого проекту. Однак, енергія, яка вас переповнює, принесе багато радості і користі. Вам потрібно просто спробувати витягти максимум користі з вашого стану. Якщо вам це вдасться, вас чекають творчі успіхи, реалізація нових ідей і розвиток себе, як особистості. І навіть якщо до цього ваші бізнес-ідеї або фінанси були не в найкращому стані, то незабаром все почне налагоджуватися.

Рік четвертий: Робота, будівництво, порядок, закріплення результату

 

Це час, коли починається справжня робота і відчувається реальний прогрес. Після того, як протягом третього року у вас з'явилася величезна кількість ідей, і деякі з них зазнали невдачі, на четвертому році ви повністю зосередилися на тому, що дійсно працює.

Ви збираєтеся по-справжньому багато працювати над своїми проектами. Самоконтроль і сила волі будуть покращені, а ви почнете розвивати себе, як особистість. Це рік розвитку сильних організаційних навичок, що діють на ваші обов'язки і наведення порядку в усьому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дізнатися про свої потаємні сторони: тест

Рік п'ятий: Глобальні зміни, здобуття свободи

П'ятий рік - найбільш значимий рік в плані змін в дев'ятирічному циклі. Після того, як ви дуже багато працювали в попередньому році, на п'ятому році ви, ймовірно, захочете зупинитися і закінчити з усім, що ви робите, відмовитися від своїх особистих відносин, змінити своє життя і навіть виїхати в екзотичну країну. Це не перебільшення, число 5 завжди видає людину вільну духом і з дещо повстанським настроєм.

Однак, ваша підприємливість і бажання діяти на усіх фронтах і напрямках може знову ж привести до того, що ваша енергія буде виснажена. Однак, завдяки прояву характеру і сили волі, вам вдасться домогтися багато чого. За всім цим піде безліч змін у всіх аспектах вашого життя.

Рік шостий: Любов, виховання, впорядкування сімейних і службових справ

Якщо на п'ятому році ви задавалися питанням про свої стосунки або вам подобалося бути на самоті, то на шостому році ви захочете зосередитися на справжніх романтичних стосунках, домашніх і сімейних справах.

Це буде рік турботи про рідних, близьких і друзів. Будь-які близькі стосунки, які присутні у вашому житті (включаючи дружбу), ви будете оберігати і намагатися зберегти. Потрібно розуміти, що це рік не для трудових досягнень, і він буде досить тихим і мирним в плані робочого прогресу. Зосередження уваги на внутрішній гармонії, мирі і спокої своїх близьких - краще рішення на шостому році циклу.

Рік сьомий: Самоаналіз

 

На сьомому році ви почнете відчувати, що кінець циклу вже близький, і вам захочеться переконатися, що він закінчиться успішно з великою кількістю досягнень і фінансовим достатком.

Для цього вам доведеться трохи сповільнитися і переоцінити все, що ви робите. Це рік орієнтований виключно на вас і ваші плани. Соціальне життя і стосунки стануть менш пріоритетними і важливими. Цей рік стане, швидше за все, не роком дій, а саме вашого особистісного зростання і остаточної підготовки до успішного завершення циклу.

Рік восьмий: Збір врожаю, пожинання плодів, нагорода, розплата

Якщо сьомий рік є досить спокійним, восьмий рік є дуже яскравим і помітним. Будьте готові до того, щоб почати пожинати плоди того, що ви напрацювали протягом усього цього циклу. Зазвичай це найкращий рік для бізнесу, кар'єри і особистих фінансових накопичень.

Ви побачите багато можливостей - більш високооплачувані робочі місця і інші цікаві варіанти, які раптом зустрінуться вам на шляху. Цей період - абсолютний пік всього дев'ятирічного циклу - насолоджуйтеся достатком, в ім'я якого ви так довго працювали.

Рік дев'ятий: Завершення, трансформація

Дев'ять рік може здатися гірко-солодким. Багато речей в цьому році повністю змінюються і перестають існувати: робочі місця, життєві ситуації, дружні і любовні відносини.

Коли щось залишає ваше життя, знайте, що так потрібно для того, щоб ваші справи стали йти ще краще. Частина вашого життя, яка перейде на наступний цикл, повинна бути трансформована, ніщо не може залишатися таким, яким воно є на даний момент часу, - врешті-решт, ви переходите на наступний етап і виходите на абсолютно новий рівень.

Людству відомі причини, за якими відбувається старіння організму. Усі вони мають відношення до нашого генетичного коду. Саме тому ми знаємо, що старіння - це всього лише генетична мутація, яка присутня в більшості видів. Вчені впевнені, що незабаром наука навчиться обходити цю перешкоду стороною. І досить скоро людина зможе жити майже вічно. Звісно, збережуться всі інші загрози для життя, включаючи хвороби, травми та інше. Однак і в цьому випадку наука здатна прийти на допомогу, запропонувавши людству регенераційні нанотехнології, замінивши органи на штучні і так далі. Можливо, ми і тоді не досягнемо безсмертя. Однак всі шанси продовжити життя людини на набагато більший термін є.

Зараз ви читаєте новину «9 циклів життя: що від них очікувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути