понеділок, 26 лютого 2018 02:24

7 мільйонерів дали поради, як розбагатіти
8

Збагачувати себе, а не інших, не терпіти роботу, яка не подобається, та працювати над власною мрією – 7 мільйонерів розказали як досягли багатства.

Поради успішних підприємців опублікував 24tv.ua.

Генрі Форд американський винахідник, власник заводів з виробництва автомобілів радить не економити, а вкладати гроші у свій розвиток. Секрет успіху в умінні розуміти інших людей так само добре, як і себе. Потрібно навчитися дивитися на кожну справу своїми і чужими очима. Різні точки зору подарують одну правильну.

Автор: 24tv.ua
  Генрі Форд
Генрі Форд

Уоррен Баффетт американський інвестор, один із найбагатших людей у світі, вважає, що секрет успіху в ощадливості і терпінні. Мільйонер радить купувати тільки те, чим би ви із задоволенням володіли, якщо ринок закриється на десять років. Постійно відкладати пошуки хорошої роботи і просиджувати на тій, що гнітить, – це як відкладати секс до пенсії. І якщо у вас є можливість вибору, набагато важливіше сказати "ні", ніж "так".

Автор: 24tv.ua
  Уоррен Баффетт
Уоррен Баффетт

Роберт Кіосакі американський бізнесмен і письменник, працював торговим агентом, потім заснував міжнародну освітню компанію Rich Dad`s Organization. Вартість його активів оцінюють у $80 млн.

Він говорить, що перш за все необхідно дивитися на цінність, а не на ціну. Якщо не можете побачити себе багатим, то ніколи не зможете ним стати. А слово "неможливо" блокує потенціал, в той час як питання "Як мені це зробити?" змушує мозок працювати на повну силу.

Автор: 24tv.ua
  Роберт Кіосакі
Роберт Кіосакі

Бодо Шефер, фінансовий консультант, письменник. Він одним з кращих практиків в області тайм-менеджменту та управління фінансами. У 30 років заробив перший мільйон і міг жити на відсотки від накопичених коштів.

Шефер вважає, що багатство приносять не ті гроші, які заробляєте, а ті, які зберігаєте. Є два способи стати щасливим: обмежити свої потреби, збільшити свої можливості. Мудра людина робить і те й інше. Чим більше тренуєтеся, тим більше щастить.

Автор: 24tv.ua
  Бодо Шефер
Бодо Шефер
Американський мільярдер Марк Кьюбан радить економити гроші на персональних витратах. Стати розумним покупцем - це перший крок до того, щоб бути багатим. Чим більше думаєте про гроші, тим складніше зосередитися на цілях. Головне - це готовність працювати краще і вчитися більше, ніж інші.
Автор: 24tv.ua
  Марк Кьюбан
Марк Кьюбан

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З малям у колисці - 4 способи заробітку для жінки в декреті

Голова однієї з найвідоміших кавових мереж в світі Starbucks Говард Шульц стверджує, що мріючи про щось мале, ніколи не досягнете успіху у великому. Невдача цілком може наздогнати вас зненацька, але удача приходить лише до тих, хто її планує.

Автор: 24tv.ua
  Говард Шульц
Говард Шульц

Автори книги "Ваш сусід - мільйонер" Томас Стенлі і Вільям Данко впевнені, що багатство і дохід – різні речі. Якщо багато заробляєте і при цьому витрачаєте все, що отримуєте, – ви не багатієте, а просто широко живете. Багатство – це те, що накопичуєте, а не витрачаєте.

Автор: 24tv.ua
  Томас Стенлі
Томас Стенлі
Українська пенсіонерка 82-річна Любов Зінов'єва після десяти років нелегального життя в США відкрила свій власний бізнес з продажу в'язаних речей. До еміграції в США жінка працювала в туберкульозному диспансері. А в 1995 році у віці 60 років полетіла на заробітки в Америку, щоб допомогти родині.
Зараз ви читаєте новину «7 мільйонерів дали поради, як розбагатіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути