субота, 01 квітня 2017 10:10

5 способів, як розіграти друзів

5 способів, як розіграти друзів
Як розіграти товаришів Фото - myjane

1 квітня - найбільш непередбачуваний день у році. Однак, варто підготуватися і до нього. Зокрема, подумати над розіграшами на День сміху. Gazeta.ua пропонує 5 способів, як можна розіграти друзів.

1. Зранку попросіть когось із рідних подзвонити вашому колезі і серйозним голосом повідомити, що відключать через півгодини холодну та гарячу воду на кілька днів. Порекомендуйте набрати всі вільні ємності, адже води не буде довго. Через деякий час передзвоніть і поцікавтеся: "Воду набрали? Можете підігрівати! Скоро до вас підвеземо мити слона!".

2. У багатьох на роботі є телевізор, кондиціонер або будь-яка інша техніка з пультом управління. Заклейте датчик дистанційного керування на пульті скотчем і це створить ефект "розрядженої батареї". Охочі подивитися телевізор зіткнуться з величезною проблемою.

Для більшого ефекту виконайте те ж з пультом від автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частування на 1 квітня: морозиво з картоплі

3. B закладі, де багато відвідувачів розмістіть табличку "Туалет" на двері зовсім іншого кабінету. Як варіант замість напису "Туалет" можна використовувати напис "Буфет" — його працівникам доведеться пояснювати, що тут не буфет.

4. Якщо у вас є доступ до робочого місця колеги, можете провести над зображенням його монітора маніпуляцію. Зайдіть у властивості екрану, виберіть пункт "Розширення" та змініть орієнтацію екрану на альбомне відображення. Всі зображення на моніторі будуть вниз головою. Якщо колега не знав про цю функцію, жарт буде вдалий.

5. Поки жертва першоквітневого жарту залишила свій комп'ютер без нагляду, робимо скріншот робочого столу. Переносимо всі іконки в папку, попередньо створену на диску D, і ховаємо вниз нижню панель інструментів. Насолоджуємося спробою переключити що завгодно. Робочий стіл навідріз відмовиться відкривати браузер, запускати Word і виконувати будь-які команди з курсору, оскільки об'єкти – просто картинка.

Зараз ви читаєте новину «5 способів, як розіграти друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути