середа, 01 березня 2017 22:22

5 мільярдерів, які витрачають менше, ніж могли б
5

Мільярдери можуть дозволити собі все, але не роблять цього. Вони не купують мобільні телефони, Газета.ЮА підібрала 5 мільярдерів, які ведуть скромне життя.

1. Уоррен Баффет

 

Статок Уоррена оцінюють у $73,4 млрд. Він живе в будинку, який купив за $31,5 тис у 1958 році. Його вважають одним з найбільш успішних інвесторів в історії.

У нього немає мобільного телефону і комп'ютера на робочому столі. Коли його друг, Біл Гейтс, приїжджає до нього, Уоррен сам забирає його з аеропорту. Мільярдер невибагливий в їжі: любить Coca-Cola і чіпси.

2. Марк Цукерберг

 

Цукерберг має статки $54,6 млрд. Генеральний директор Facebook їздить на WV Golf за $30 тис. Весілля Цукербург з Прісциллою Чан відзначили у дворі його будинку, а під час медового місяця в Італії пару помітили в Макдональдсі.

3. Карлос Слім Елу

 

Статки Карлоса оцінюють у $49,7 млрд. Він є найбагатшим у Мексиці. Чоловік їздить на Mercedes-Benz. Він 40 років прожив у своєму старому будинку і готував вечерю для всієї родини. І при цьому він мав особняк на Манхеттені вартістю $80 млн.

4. Амансіо Ортега

 

Ортега має $70,8 млрд. Чоловік обідає зі своїми співробітниками в кафетерії Zara. Він кожен день носить синій блейзер, білу сорочку та сірі штани і вечеряє в кафе біля будинку з дружиною. Має приватний літак Bombardier за $45 млн, через це його деякі противники називають нескромним.

5. Інгвар Кампрад

 

$39,3 млрд саме стільки має засновник IKEA. Він літає економ-класом і часто їздить на автобусі. У 1960 році він носив дизайнерські костюми. Але зараз він живе у Швеції в одноповерховому сільському ранчо.

Зараз ви читаєте новину «5 мільярдерів, які витрачають менше, ніж могли б». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути