вівторок, 20 травня 2008 18:24

5 міфів про сексуальне довголіття чоловіків

5 міфів про сексуальне довголіття чоловіків

До сорока двох - сорока п"яти років чоловік досягає важливого психологічного і фізіологічного рубежу. Це вік, коли вже досягнутий певний соціальний статус і тепер основні зусилля йдуть на його підтримку. Цього періоду з прихованим побоюванням чекають не тільки самі чоловіки, але і багато жінок, чиї чоловіки на десять-п"ятнадцять років старші.

Чи зможе чоловік підтримувати сексуальну активність на колишньому рівні?

Помилка перша: чоловік старший за 40 років, який займає відповідальну посаду і віддає роботі велику частину життя, може і не мріяти про сексуальне довголіття.
Сексологи якраз затверджують зворотне: чим вищий соціальний статус чоловіка, тим активніший він в сексуальному житті. Він не тільки впевнений у собі (що природним чином підтримує сексуальність), але, як правило, веде здоровий спосіб життя.

Помилка друга: для стимуляції сексуальної активності зрілим чоловікам необхідно частіше міняти партнерок.
Наука довела, що нові зв"язки приносять зрілим чоловікам одні неприємності. Чоловік звикає до певної моделі взаємин, до стилю сексуального спілкування. Зміна партнерки для організму такого чоловіка - справжній стрес. Новизна, збудлива в юності, тепер викликає підсвідомий страх потерпіти невдачу з новою партнеркою.

Помилка третя: про тривалість сексуального життя чоловіка можна судити з розмірів його статевих органів.
Статева конституція, від якої залежить, як довго чоловік може зберігати сексуальну активність, не залежить від розмірів інтимних органів. Тут важлива, насамперед, робота гормональної системи. А ніякого зв"язку між роботою гормонів і розміром чоловічих статевих органів не немає.

Помилка четверта: відстрочити момент згасання статевої функції можна за допомогою спеціальних гормональних препаратів
Ніякі гормональні препарати приймати самостійно ( "для профілактики"), без призначення лікаря, не можна. Препаратами тестостерону дійсно лікують дефіцит статевих гормонів у чоловіків, але робиться це тільки після проведення відповідних обстежень і аналізів (під спостереженням фахівця).

Помилка п"ята: імпотенція і чоловічий клімакс - одне і те ж.
Імпотенція і клімакс ніяк не зв"язані між собою. Імпотенція може виникнути в будь-якому віці - як у 20-річного хлопця, так і у чоловіка в клімактеричному періоді. Багато представників сильної статі переживають клімакс абсолютно спокійно. Згасання статевої функції у них відбувається поступово і непомітно. Практично половина чоловіків старших за 70 років здатна (за бажання) здійснювати статеві акти, повідомляє Newsland.

Зараз ви читаєте новину «5 міфів про сексуальне довголіття чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути