середа, 08 лютого 2017 15:36

5 країн, у які жінкам краще не потрапляти
5

Назвали п'ять найгірших країн для життя жінок.

Про це повідомляє telegraf.

1. Ірак

Країна посідає останнє місце за рівнем грамотності серед жінок в арабському світі. Це пов'язано з тим, що батьки бояться відправляти дівчаток у школу. По дорозі їх можуть викрасти та продати бойовикам. Полонених жінок, у тому числі дівчаток віком 9-12 років зганяють у бараки. Вони живуть в умовах повної антисанітарії та можуть бути продані в будь-який момент. У разі вдалої втечі сім'я їх назад не прийме. За місцевими законами секс поза шлюбом вважається неприйнятним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військовим доплачують за дружину

 

2. Пакистан

Жінки тут майже безправні. 82% з них заробляють менше за чоловіків. Більшість навіть із вищою освітою змушені бути домогосподарками. У деяких регіонах, за скоєний родичем-чоловіком злочин, жінку можуть піддати груповому згвалтуванню. Вважають, у "гріху" чоловіа винна жінка. Те саме відбувається в сім'ї. В країні немає законів, що регулюють насильство в шлюбі. З ним стикаються 90% жінок. Їх обливають кислотою, б'ють і вбивають безкарно.

 

3. Індія

70% жінок зазнають насильства в сім'ї чи на вулиці. Злочини проти індіанок відбуваються кожні 22 хв. За індійським звичаєм, за дівчину потрібно дати багате придане при заміжжі. Вона небажана дитина в сім'ї. За даними індійського міністерства охорони здоров'я, на рік роблять 700 тис. абортів дівчаток. Сенс життя середньостатистичної індійської жінки - родина, діти й чоловік. Дружина, відповідальна за все - за бідність чоловіка (погано молиться), його хворобу (не стежить за його здоров'ям) чи смерть (жінці покарання за гріхи).

 

4. Сомалі

Дівчаток піддають обрізанню. Після процедури жінка назавжди позбавляється можливості зрозуміти, що таке сексуальне задоволення. Власне, для цього все і роблять. Багато дівчат помирають, бо процедуру проводять в антисанітарних умовах, без анестезії. Після цього дівчина змушена лежати зі зв'язаними ногами 10-12 днів. Тільки 9% сомалійських жінок народжують у лікарнях, інші - вдома й на вулиці.

 

5. Єгипет

37% єгиптянок не володіють елементарною грамотою, 91% - обрізані. 99,9% хоча б раз стикалися із сексуальним насильством. При цьому лише 75% чоловіків зізнавалися. Шлюби тут примусові. Єгипетська дівчина не має права виходити заміж за людину, яка сповідує щось, крім ісламу. Якщо ж вона наважиться на такий крок, дитину в неї заберуть і віддадуть на виховання чоловікові-мусульманину.

 
Зараз ви читаєте новину «5 країн, у які жінкам краще не потрапляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути