Ексклюзиви
четвер, 05 лютого 2009 18:55

Віктор Громов зустрів відьму на кладовищі

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Віктор Громов із Верхньодніпровська Дніпропетровської області передбачив арешт колишнього прем’єр-міністра Павла Лазаренка
Віктор Громов із Верхньодніпровська Дніпропетровської області передбачив арешт колишнього прем’єр-міністра Павла Лазаренка

"Переміни правітєльства в країні будуть, — каже віщун 39-річний Віктор Громов із міста Верхньодніпропетровськ Дніпропетровської області. — До влади прийдуть молоді люди, буде інший уряд і президент. Юля Тимошенко хотітиме стати президентом, але не стане. Прем"єром вона більше не буде, працюватиме у Верховній Раді".

Про Ющенка Громов говорити відмовляється. Кажуть, що в його квартирі у Верхньодніпровському є його фотографії разом із президентом.

Віктор Громов народився з церебральним паралічем. 17-річна мати залишила його в дитячому будинку. Минулого тижня віщун приймав людей у санаторії "Конча-Заспа" під Києвом у двокімнатному готельному номері.

Розказує, що віщував долю кільком депутатам.

— Якось до мене приїжджав Павло Лазаренко. Я казав, що його арештують, та він не повірив. Після арешту подзвонив мені, вибачився.

Прогнозує, що до осені фінансова криза мине.

— Курс долара не зміниться. Але долар кудись уйде взагалі, — мовчить секунд 20. — Бачу євро та інші валюти, через 2–3 роки, а долара — ні. У світі відбудеться кілька воєнних конфліктів. На щастя, Україну в них не втягнуть. У НАТО і ЄС ближчим часом ми не вступимо, політики не дадуть. Україна тісно співпрацюватиме з Росією. Америку затопить океан, трохи Європу підтопить, але кінця світу не буде. Це ще нескоро, наше покоління не застане. Люди винайдуть ліки від СНІДу на основі чистотілу.

Віщуну допомагає товариш Євген, 39 років. Він у спортивних штанах, часто вибігає за двері говорити по телефону.

— Із Женьою знайомі з дитинства. Він жив біля мого дитбудинку. Я до нього в гості ходив, — каже Громов. Кладе на стіл чотири мобільні телефони. Кожні 5 хвилин йому дзвонять, щоб записатися на зустріч. За день він приймає до 150 людей.

Каже, найбільше відьом і чаклунок живе в Києві та Західній Україні.

— Недавно на кладовищі бачив відьму. Їхав із Західної України. Попросив водія зупинитися, вийшов біля цвинтаря. На небі повний місяць. Бачу, відьма стоїть і викликає душу іншої відьми, яку поховали напередодні. Напевно, хотіла її енергію забрати. Я зробив так, щоби мене не бачила, — проводить рукою перед обличчям. — Замість душі відьми їй з"явився диявол. Далі я вже не дивився, поїхав.

До Громова часто приходять гадалки.

— Одні з цікавості, інші просять комусь поробити, якщо самі не мають сили. Я відмовляюся. Не можна людям боляче робити. Лікую святою водою і біополем. До мене навіть батюшки приїжджають. Одного священика з Києва лікар направив. Святий отець скаржився на сильні головні болі. У нього кров була важка, бо в молодості образив свою маму. Я вилікував його за три сеанси.

— Женя, де я був? — повертається до помічника. — У Норвегії дипломата від депресії лікував. У Австрії допомагав одужати українці, яка страждала через пухлину в шлунку. Я їй приснився у білому, — говорить тихо, запинаючися. — Вона подзвонила чоловікові в Україну, щоб розшукав мене. Чоловік квитки оплатив, готель замовив. Потім жінці лікарі пухлину благополучно видалили.

Віщун бачить, коли його пацієнт скоро помре. Повідомляє про це родичів.

— Сказав одній жінці, що скоро помре, бо в неї опухоль була в груді. Одну грудь вирізали, і опухоль пішла на льогкі. Наступного дня, коли чоловік пішов на роботу, жінка повісилася. Більше пацієнтам не кажу, коли вони помруть.

Громов неодружений. Щодня приймає холодний душ і п"є свячену воду. Живе в приміщенні колишнього дитсадка. Його Вікторові купили люди, яким допоміг одужати. Свої здібності мріє передати синові.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Громов зустрів відьму на кладовищі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути