понеділок, 27 березня 2017 00:40

Жовті помідори солодші за червоні

— Уподобала жовті помідори. Вони м'ясистіші та солодші. Їх краще сприймає шлунок. А найголовніше — не викликають алергії, — каже киянка Тетяна Петренко, 52 роки. Має за містом батьківську хату з городом.

Розсаду вирощує в ящиках на підвіконні.

— Оце саме зараз, наприкінці березня, сію. Весь квітень рослини загартовую на балконі. На грядку висаджуватиму не раніше травня. Як виростають до 25 сантиметрів — підв'язую. Маю кілька сортів. Жираф довго зберігається — до 3–4 місяців. Хурма та Жовтий делікатес дають м'ясисті плоди, відмінно смакують у салатах. Апельсин за формою і кольором нагадує цитрус. Жовта куля — середньоранній, має солодкий смак і тонкий аромат.

Тетяна радить садити сорти різного терміну дозрівання. Тоді найперші помідори з городу можна зібрати на початку липня. Останніми ласувати до жовтневих морозів.

Зараз ви читаєте новину «Жовті помідори солодші за червоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути