Ексклюзиви
четвер, 14 жовтня 2021 05:31

Сушарка "Січ" бере мінімум електроенергії

— Цього року неабияк вродили яблука. Погода постійно змінюється. Треба швидко їх позбирати, щоб не пропали. А ще син грибів привіз. Не знала, що з тим робити, доки не побачила в сусідки сушарку, — розповідає 55-річна Марина Чорній із села Бірки Яворівського району на Львівщині.

Вирішила також купити інфрачервону сушарку "Січ". У цьому пристрої продукти заготовляються швидко. Можна сушити не тільки ягоди та шматочки фруктів, а й пастилу, овочеві чи фруктові чипси. Виходять корисні та смачні ласощі. Завдяки інфрачервоному випромінюванню з продуктів видаляється волога, а корисні властивості зберігаються.

— Сушарка стала спасінням для мене. Бо ж компотів з усього не закрутиш. Доки збираю одні яблука, інші — сушаться. А ще можна так заготовляти м'ясо й рибу. І за світло плачу як раніше. Прилад бере мінімум енергії.

При купівлі нержавіючої сушарки "Січ" у подарунок отримаєте біопродукт "Санекс Septix". Бактерії, що входять до складу біозасобу, очистять вигрібну яму в будь-яку пору року, незалежно від температури на вулиці.

На сайті t-klio.dp.ua можна оформити замовлення і отримати консультацію за телефоном 0(67) 633 52 33.

Зараз ви читаєте новину «Сушарка "Січ" бере мінімум електроенергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути