З весни по осінь львів'янка 48-річна Мирослава Ганущак продає на міському Краківському ринку власні овочі й фрукти. Узимку — сухофрукти й сушені гриби. Заготовляє їх у сушарці "Дачник-4".
— Торгівля приносить непоганий прибуток, — каже жінка. — Особливо перед Новорічними та Різдвяними святами. Своїх постійних клієнтів бережу, бо від них напряму залежить моя вигода. Раніше користувалася дешевою сушаркою. Але іноді покупці скаржилися, що сухофрукти смердять пластмасою, повертали назад. Син по інтернету замовив "Дачник-4". Привезли через два дні.
У "Дачнику-4" заготовляють овочі та фрукти. У сушених протягом двох років зберігаються вітаміни. Пристрій обробляє продукти проти комах і хробаків. Споживає 400 Вт електроенергії. Безпечний для матерів — зовнішні стінки не нагріваються, тому дитина не обпечеться.
— Сушарка — універсальний пристрій, — переконує Ганущак. — Ми її використовуємо весь рік. Чоловік розігріває в ній їжу, як у мікрохвильовці, невістка готує домашні макарончики та гуляш, син бере на дачу взимку, коли їздить на рибалку. Два роки тому діти подарували нам онучку. Дитині даю трав'яні чаї, фруктові пюре та пастилу — все заготовила в "Дачнику". Також заготовила для неї мелісу, м'яту, ромашку, гібіскус. Улітку насушила полунички, персиків, малини, абрикосів, восени — яблучок, зробила ізюм.
Сватам на Новий Рік вирішили теж подарувати "Дачник" — вони слідкують за правильним харчуванням, дотримуються дієт.
Від 1 грудня триватиме акція: кожному покупцю сушарки дарують безкоштовну доставку в будь-який населений пункт країни, що є неабиякою економією.
Коментарі