Ексклюзиви
понеділок, 29 червня 2020 05:30

"Санекс Septix" позбавить проблем з вигрібною ямою

Кожен власник приватного будинку з вуличним туалетом і вигрібною ямою бодай раз у житті мав проблеми з відкачуванням відходів. Особливо ситуація загострюється влітку. Від спеки неприємний запах із септика стає сильніший. Ситуація неприємна й гнітюча. Викликати асенізатора — дорого, довго і завдає шкоди вигрібній ямі.

Господарям не обійтися без біо­продуктів канадського виробництва "Санекс Septix". Вони відновлюють роботу дренажу, чистять стінки та дно септика, позбавляють неприємних запахів.

Аби стічні труби не обростали жировим осадом, використовують біопродукт "Санекс Біо Дрен" із серії "Санекс Septix". Засіб ефективно діє по всій довжині труби та у вигрібній ямі. Неприємний запах зникає у перший місяць використання.

Біопрепарат "Нейтралізатор цвілі" усуває плісняву в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо самої ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає в оброблений матеріал і знищує грибок.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua та магазинах. Покупку від 1000 грн доставлять безкоштовно. Відправлення Укрпоштою та "Новою поштою".

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" позбавить проблем з вигрібною ямою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути