Ексклюзиви
понеділок, 12 лютого 2018 00:36

Цукрова кукурудза — одна з найприбутковіших культур у селі

— Свій батьківський пай вирішив забрати у підприємця, щоб обробляти самостійно, — каже 35-річний Олександр Василюк із Білої Церкви на Київщині. — Що сіяти, я давно знав – це цукрова кукурудза від компанії "Мнагор".

— Солодку кукурудзу спробував вирощувати на 30 сотках, зараз посію на 3 гектарах. Ринки збуту для можна знайти.

В Білій Церкві чимало базарів та овочевих магазинів. Вони з радістю візьмуть якісну продукцію. А ще цей продукт дуже гарно підходить для екотуризму. Солодку кукурудзу люблять діти і дорослі, вона має чудові лікувальні властивості.

— У нас тече річка Рось, багато відпочиваючих, то ми плануємо продавати кукурудзу на березі. Вже навіть страви придумали — запікати кукурудзу на грилі в листі чи як картоплю, у фользі, — каже Олександр.

— Замовляти насіння солодкої кукурудзи краще в насіннєвих оптових компаній, щоб не натрапити на підробки. Я придбав у "Супермаркеті насіння польових культур". Доставляють насіння вони Укрпоштою, "Новою поштою" і за допомогою інших перевізників.

Спеціально для передплатників нашої газети на надійні гібриди Веге-1, Андріївський, Багратіон, Барселона (Дейнеріс) і Малібу (Ларус), виробник насіння проводить унікальну акцію: знижка 10% на "Пробний набір". Це — ідеальний набір для першопроходців, так би мовити, із 100-відсотковою гарантією успіху.

Тел. 0(67) 443 47 88,

Олег Марійчук чекає на ваш ­дзвінок.

Зараз ви читаєте новину «Цукрова кукурудза — одна з найприбутковіших культур у селі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути