четвер, 13 лютого 2020 05:06

На "АгроВесні" покажуть п'ять нових тракторів

Автор: grainexpo.com.ua
  На виставці ”АгроВесна” презентують новинки техніки й обладання. У рамках заходу  відбудуться семінари, форуми і конференції для аграріїв
На виставці ”АгроВесна” презентують новинки техніки й обладання. У рамках заходу відбудуться семінари, форуми і конференції для аграріїв

З 18 по 20 лютого в Києві пройде міжнародна виставка сільськогосподарської продукції "АгроВесна 2020". Матиме три експозиції — "Зернові технології", "Агро Енімал Шоу" та "Фрукти. Овочі. Логістика". У кожної — власна ділова програма, спеціалізовані форуми, конференції, семінари і майстер-класи.

— Наш захід щороку об'єднує провідних спеціалістів зернового господарства, тваринництва, птахівництва й плодоовочевої галузі, — каже директор виставки 58-річний Сергій Висоцький. — Цей рік ювілейний, усе буде ще масштабніше.

Участь візьмуть понад 500 про­відних компаній із 22 країн. На виставці представлятимуть національні експозиції Франції, Данії, Австрії, Великої Британії, Нідерландів і Німеччини, дві колективні експозиції від Туреччини та Китаю.

— Покажемо останні досягнення в аграрній сфері, — розповідає Висоцький. — Фермери зможуть ознайомитися з новими моделями техніки й обладнання, інноваціями в селекції, технологіями вирощування й догляду за культурами.

Уперше в Україні представлять п'ять нових моделей і модифікацій тракторів YTO. Покажуть новий дизайн популярних. Технічною новинкою виставки стане транспортер для фасування вугілля, пелетів, зернових та овочів.

На виставці "Фрукти. Овочі. Логістика" відвідувачі дізнаються про перспективні культури й специфіку їх вирощування в Україні з урахуванням зміни клімату. Зустрінуться з представниками іноземних компаній, які планують створити у нас дилерські мережі.

— В експозиції "Зернові технології" особливо цікавим буде "Зерновий індустріальний форум 2020", — говорить Сергій Висоцький. — Участь у ньому візьмуть ключові гравці агропромислового ринку. Обговорять актуальні проблеми галузі, запропонують свої рішення для розвитку аграрного бізнесу.

На "Агро Енімал Шоу" відвідувачі ознайомляться з новинками кормів і ветеринарних препаратів, сучасними засобами діагностики, технологіями лікування тварин й утилізації відходів.

— Запланований практикум, де спеціалісти продемонструють новітні технології годівлі. Також покажуть останні розробки в управлінні фермами. Обговорять альтернативу використання антибіотиків і стимуляторів росту в годівлі м'ясної та яєчної птиці.

Зараз ви читаєте новину «На "АгроВесні" покажуть п'ять нових тракторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути