понеділок, 21 травня 2018 05:31

Міні-трактор допомагає заробляти

— Я сам — міський житель. Із тещею торік придбали дачу з городом поблизу хати. І почалося. Щоб виорати землю — заплати, підгорнути картоплю — заплати, зібрати картоплю, знову заплати. На сімейній нараді порахували, що за рік на нашому городі витрачаємо чималу суму на технічне обслуговування. Вирішили почекати з покупкою нової машини, а замість того придбати міні-трактор, — розповідає 40-річний Валерій Приходько з Вінниці.

Цього року випробовуємо техніку. Є свої плюси. Сусіди, як побачили, що оремо землю своїм трактором, одразу прибігли і просили, щоб їм допомогли. Звісно, що за гроші. Потім ще боронували картоплю. За трактором у селі черга стоїть, а старої колгоспної техніки майже не залишилося. Та й незручна вона, часто ламається. А мій міні-трактор надійний. У Вінниці є магазин, що продає ці трактори. Техніку доставлять додому.

Із консультантами я завжди на зв'язку. Сусід спитав, чи можу покосити йому траву за гроші. Я бігом за телефон. Менеджер порадив, яку для моєї моделі взяти косарку. Наступного дня деталь була в мене.

Порахував, якщо так і далі справи йтимуть, то окуплю техніку за два сезони.

Детальну інформацію можна дізнатися в магазині фірми "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська (Островського), 69,

тел. 0(67) 431 08 34

Зараз ви читаєте новину «Міні-трактор допомагає заробляти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути