вівторок, 14 серпня 2012 07:15

Група компаній "Єдінство" виготовляє сучасні та ефективні комбікорми

Якісна відгодівля — одна з обов'язкових умов успішного ведення тваринництва. Допомогти досвідом, надати консультацію стосовно кормів, утримання і гігієни сільськогосподарських тварин і птахів пропонують спеціалісти групи компанії "Єдінство". Її по праву вважають одним із лідерів галузі за об'ємами виробництва комбікормів і білково-вітамінних концентратів для всіх сільськогосподарських тварин і птиці.

— На наших заводах виготовляємо корма на високотехнологічному обладнанні з ретельно відібраної сировини, яка проходить контроль якості у власній акредитованій лабораторії, — говорять спеціалісти групи компаній "Єдінство". — Якщо фермери хочуть здешевити вартість готового комбікорму і мають власну базу сировини, пропонуємо білково-вітамінно-мінеральні кормові концентрати для виготовлення повнораціонних комбікормів безпосередньо в господарстві.

Білково-вітамінно-мінеральні кормові концентрати — це збалансовані за окремими рецептами для визначеного виду сільськогосподарських тварин і птахів набори білкової сировини, амінокислот, вітамінів і мінеральних солей. Вони призначені для самостійного виготовлення комбікормів на фермах.

"Єдінство" пропонує економічно і науково-обґрунтований підхід до утримання і відгодівлі тварин — програму "Фідлайн".

— Наші кваліфіковані спеціалісти зооінженери-технологи виїжджають на виробництво і аналізують регіональну і фінансову можливість закупки кормів. Відібрані середні проби сировини передаємо у власну лабораторію для хімічного аналізу поживності. На основі отриманих даних розробляємо рецепт корму, оптимальний для вашого господарства. Якщо замовник затверджує рецепт концентрату, комбікорм виготовляємо на найближчому до ферми заводі. Продукція проходить подвійний контроль якості — у лабораторії на заводі та в державних. Наші регіональні підприємства і власний спецтранспорт дозволяють максимально економити гроші замовника за доставку продукції по всій Україні. Забезпечуємо клієнтів широким спектром якісних кормових добавок серії "Фідлайн", ефективних ветеринарних препаратів, засобів для боротьбі з хвороботворними мікроорганізмами, комахами, гризунами. Комплексний підхід до господарювання з допомогою наших фахівців і продукції дозволять суттєво збільшити рентабельність тваринництва і птахівництва.

Група компаній "Єдінство" виготовляє якісні та економічно вигідні комбікорми торговельних марок "Щедра нива", "Баланс-оптима", "Просто корм", "ТОП Корм". Також білково-вітамінні добавки торговельної марки "Фідлайн", премікси та інші продукти для інтенсивного господарювання.

Група компанії "Єдінство" об'єднує кілька потужних підприємств. Серед них — "Агроком" — комбікормовий завод у місті Новомосковськ Дніпропетровської області, Летичівський комбікормовий завод у Хмельницькій області, Диканський, Лохвицький і Божківський комбікормові заводи на Полтавщині. Завдяки сучасному обладнанню виготовляють не лише комбікорм у гранулах, але й подрібнюють його в крупу різного розміру. Гранули і крупа не кришаться при перевезеннях.

— Відмінність нашої компанії — це розумні ціни, ми швидко і чітко вирішуємо всі питання, — кажуть спеціалісти групи компанії "Єдінство". — Окрім стандартних послуг, із радістю пропонуємо програми з відгодівлі великої рогатої худоби, курей-несучок, бройлерів, свиней, кролів, індиків, перепелів, гусей, качок і риби.

Для отримання інформації, консультації чи з приводу придбання товарів звертайтеся:

— м. Полтава, вул. Кондратенко, 6а.

Тел.: 0(532)60 67 71,

60 67 72, 60 67 73, 60 67 74, 60 67 75.

— м. Полтава, вул. Маршала Бірюзова, 32а, Тел.: 0(532)50 63 28, 50 65 28,

61 00 26(27).

Компанії для реалізації комбікорму, білково-вітамінно-мінеральних кормових добавок власного виробництва, продуктів для інтенсивного тваринництва і птахівництва зарубіжних партнерів — німецької компанії

MIAVIT, китайської SUNHY Group — потрібні спеціалісти аграрного напрямку для роботи в офісі.

Також запрошуємо до співпраці представників у регіонах України. Для отримання детальної інформації звертайтеся

за тел.: 0(95)66 33 907, 0(532) 61 00 26(27), 50 63 28, 50 65 28.

Зараз ви читаєте новину «Група компаній "Єдінство" виготовляє сучасні та ефективні комбікорми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути