понеділок, 22 жовтня 2018 05:31

Акційний набір "Санексу" замовляти вигідніше

— Третій рік використовуємо в домі лише продукцію "Санекс". Ці біопрепарати найкраще, що є на українському ринку, — розповідає 42-річна Олена Ковальчук із Дубна на Рівненщині.

— Що таке забиті труби й неприємний запах у будинку вже й не пам'ятаю. Так, продукти трохи дорожчі, ніж загальновідомі засоби. Але "Санексу" вистачає на багато місяців. Тому їхню продукцію все одно купувати вигідніше. 1 жовтня на сайті з'явилася знижка на набори препаратів. Планую замовити найбільший, тому що довіряю цій продукції. Разом я отримую очищення вигрібної ями і труб у будинку.

До 31 жовтня на сайті компанії діє знижка на набори "Санекс Septix" для очищення вигрібних ям і каналізаційних труб. Доставку здійснюють Новою поштою чи Укрпоштою.

Набору в середньому вистачає на півроку користування.

Марія ПЕТРУШКО

Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті www.t-klio.dp.ua. Дзвінки приймаються щодня з 9:00 до 19:00. Ви отримаєте консультацію і зможете обрати оптимальний для вас продукт. Корисна економія і здоров'я сім'ї — це і є застосування біопродуктів "Санекс".

Зараз ви читаєте новину «Акційний набір "Санексу" замовляти вигідніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути