пʼятниця, 20 листопада 2020 13:45

Показали хвойні в горщиках, якими можна замінити новорічну ялинку

Показали хвойні в горщиках, якими можна замінити новорічну ялинку
У кипарису ніжні голки, тому важкі ялинкові прикраси краще не використовувати. Фото: dachnaya-zhizn.ru

Новорічні свята поступово наближаються, час задуматися й про головний атрибут - ялинку. Штучну - купувати дорого, а живу - шкідливо для екології. Оптимальний варіант - хвойні рослини у горщиках. Мало того, що вони прослужать не один рік, ще й очистять та наповнять повітря в оселі киснем.

Араукарія декоративна

Напередодні новорічних та різдвяних свят ця рослина стає особливо популярною. Зовні схожа на ялинку, при цьому чудово приживається в кімнатних умовах. Головне забезпечити комфортну температуру, інакше сухе повітря знищить араукарію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золотий колосок на підвіконні: показали вражаючу рослину

Кипарис Голдкрест

Мініатюрне дерево з хвоєю жовтувато-лимонного відтінку виглядає не менш святково та оригінально. Особливо, якщо його ошатно прикрасити святковим декором. Та слід розуміти, кипарис не любить частих і кардинальних змін умов вирощування. Тому його слід якомога рідше повертати і переміщувати з місця на місце.

Ялівець кімнатний

Ця рослина абсолютно не вимоглива до ґрунту та погодних умов. Полюбляє сонце. Завдяки розлогим кронам, ялівець здатен витримати не лише новорічні іграшки, але й різнобарвне намисто, серпантин.

Новорічний настрій створюють дрібниці. Шишки, серпантин, гілки сосни, ялинкові іграшки - все це невід'ємні атрибути святкового декору. Якщо поставити ялинку змоги немає, або в домі маленькі діти, декор люстри - ідеальний вихід із ситуації. Адже це не лише безпечно, але й стильно та вишукано. Для прикраси люстри використовують ялинкові кулі та сніжинки. Їх підвішують за допомогою дощику чи люрексу.

Зараз ви читаєте новину «Показали хвойні в горщиках, якими можна замінити новорічну ялинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути