середа, 29 березня 2017 15:29

Горщики під вазони обшивають макраме та розмальовують
25

Горщики допасовують до апартаментів
Фото: claudia.pl
Горщики допасовують до апартаментів
Горщики допасовують до апартаментів
Горщики допасовують до апартаментів
Горщики допасовують до апартаментів

Вазони виглядають оригінальніше та краще вписуються у сучасний інтер'єр, якщо горщики під них виготовлені незвичайним чином. Неочікувані та стильні водночас підходи до вибору горщика публікує claudia.pl.

Унікальний горщик для вазонів можна вибрати у спеціалізованому магазині для любителів квітів. Проте немає певності, що покупка єдина у своєму виконанні. Тому є сенс дивитися на приклад інших квіткових майстрів та робити ринки під вазони власноруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декоративні квіти з порцеляни та клею не відрізнити від живих

Серед ідей - сплести обгортку для горщика з макраме у тих фарбах, які більше подобаються, та підвісити його до стелі Можна помістити квітку разом з землею у пластиковий тераріум, при цьому обрати матеріал та форму самостійно.

Вазони, які ростуть у веранді або на підвіконні знадвору, будуть гарно виглядати, якщо їх посадити у коробки з цементу, які використовують у будівництві, заздалегідь пофарбовані у цікавій для вас стилістиці. В таких формах добре ростуть кактуси та сукуленти.

Зелень у спальні та дитячій кімнаті можна посадити у горщики, обгорнуті папером, на якому намальовані комічні зображення чи мотиваційні фрази. Якщо вмієте працювати з деревом - цілком стильно будуть виглядати ринки-скриньки, виготовлені з шматків дощок, які збиті між собою.

В залежності від того, як падає світло на ваше підвіконня, варто обирати ті квіти, які будуть найкраще рости. Найкраще квітам на східній стороні. Рослини пробуджуються вранці та відпочивають ввечері у затінку.

Зараз ви читаєте новину «Горщики під вазони обшивають макраме та розмальовують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути