Ексклюзиви
пʼятниця, 17 березня 2017 17:58

Квіти на балкон - пропозиції на чотири сторони світу
13

Квіти на балконі
Фото: claudia.pl
Квіти на балконі
Квіти на балконі
Квіти на балконі
Квіти на балконі

В залежності від того, як падає світло на ваше підвіконня, варто обирати ті квіти, які будуть найкраще рости. Як правильно саджати рослини, пише claudia.pl.

На східній стороні. Рослини пробуджуються вранці та відпочивають ввечері у затінку. Для бегоній та фікусів тінь у другій половині дня є особливою умовою для виживання. Також добре будуть рости троянди та лобелія. Також приживеться петунія, герань, кущі барбарису та олеандру, жимолость.

На західній стороні. Багато гарячих сонячних променів, які не надто приємні більшості рослин. Високі температури тут панують до заходу сонця, нагріваються стіни. Тому саджати треба "сонцелюбів" - лаванду, петунію, жимолость, японського хопі з декоративним листям, дурман, молочай, хризантему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рослин, що швидко виростуть

На південній стороні. Тут також багато тепла. А частина рослин від надміру гарячого повітря гине. Варто також відмовитись від надто темних горщиків та підвіконь. Бо притягують тепло. І, звичайно, регулярно поливати квіти. Робити це не у сильну спеку. Добре будуть рости айстри, жоржини, берізка, орегано, м'ята, чебрець, хризантема та щавлій.

На північній стороні. Багато тіні і мало сонця. Підібрати сюди рослини буде найважче. Однак приживуться дельфініум, братики, глуха кропива, лаванда, петунія, бегонія та фуксія.

Зараз ви читаєте новину «Квіти на балкон - пропозиції на чотири сторони світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути