Ведучий каналу Україна Григорій Герман розповів, як надовго зберегти зелень свіжою.

Петрушку потрібно ретельно помити і відразу скласти в пакет. Зав'язати пакет так, щоб в ньому залишилося багато повітря. Поставити на нижню полицю холодильника.
Кінзу ж помити і обсушити паперовими рушниками. Після цього загорнути в сухий паперовий рушник і скропити водою. Упакувати в пластиковий пакет і поставити на нижню полицю холодильника.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко поділилася рецептом ідеального макового пирога
Щоб зберегти шпинат свіжим і хрустким, його не треба мити. Потрібно розрізати неочищену цибулю на чотири частини і скласти в пакет разом зі шпинатом. Кожні 4-5 днів цибулю слід міняти.
У кропу варто обрізати стебла і скласти в склянку з водою. Зверху накрити вологою марлею.
Щоб надовго зберегти зелену цибулю, білу частину потрібно загорнути у вологу марлю, а зелену - в паперовий рушник.
Коментарі