пʼятниця, 17 листопада 2017 13:45

Жінка з донькою-інвалідом пікетувала міськраду Полтави

Жінка з донькою-інвалідом пікетувала міськраду Полтави
Надія Кучеренко просить у міського голови пандус біля будинку та ліки для доньки-інваліда. Фото: Kolo.poltava

Під міською радою Полтави Надія Кучеренко влаштувала пікет. Прийшла з дочкою 36-річною Оксаною - інвалідом І групи, яка не може розмовляти, не бачить, не здатна пересуватися та страждає на епілепсію. Просить зробити пандус біля під'їзду та надати безкоштовні ліки для доньки.

Про це повідомило видання "Коло".

Це повторний пікет жінки. Перший відбувся 9 листопада цьогоріч.

"Пікет, який я влаштовувала минулого тижня, не допоміг. Мені сказали, що до сьогоднішнього дня мої вимоги вирішать", - сказала Надія Кучеренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка вистрибнула з вікна, дізнавшись діагноз сина

Жінка стояла на вулиці, оскільки по сходах не змогла підняти дочку всередину приміщення. Прийшла під час обідньої перерви, тому посадовці її помітили не одразу. Охоронці міськради запевнили, що після перерви до протестувальниці вийде заступник міського голови Олександра Мамая. Також вони натякнули на надмірну активність Кучеренко.

"Жінка своєю поведінкою провокує міську владу. Про її питання знають, вирішують, на це дається термін місяць, а він ще не минув", - зазначив один з охоронців.

8-річна Равіта Волві з Індії впала з дерева й перестала рухати кінцівками. Оскільки її батьки розмовляють лише племінним діа­лектом "бгіл", їх не могли зрозуміти в кількох лікарнях, тому відмовляли у меддопомозі. Аби отримати кваліфіковане лікування, родина подолала сотні кілометрів - поки не дісталася неврологічного відділення державної лікарні в Мумбаї. Дівчині зробили операцію, вона має поступово видужувати.

Зараз ви читаєте новину «Жінка з донькою-інвалідом пікетувала міськраду Полтави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути