Ексклюзиви
вівторок, 10 січня 2017 15:32

Зарізали чоловіка, який хотів помирити подружжя

Зарізали чоловіка, який хотів помирити подружжя

У селі Майдан Головчанецький Жмеринського району на Вінниччині 30-річна жінка ножем вбила співмешканця своєї матері. Він намагався помирити її з чоловіком.

"Поліцію повідомили про раптову смерть 36-річного чоловіка. До нього виїхала слідчо-оперативна група. Вони з'ясували: під час розпиття спиртних напоїв, потерпілий посварився зі своєю старшою за віком співмешканкою і вона пішла з хати. Її дочка, зять та співмешканець продовжили застілля. Розпочалась сварка між жінкою та її чоловіком. Жінка накинулась на чоловіка з ножем, але в цей час у сварку втрутився співмешканець матері. Він хотів розборонити подружжя та отримав удар ножем у груди. Від отриманого поранення чоловік помер миттєво", - розповів начальник Жмеринського відділу поліції Сергій Кримчук.

Вбивця хотіла приховати сліди злочину та заплутати слідство. Потерпілого переодягли, сховали ніж і помили підлогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підліток до смерті забив товариша на території школи

Поліцейські провели огляд помешкання і висунули підозру у вбивстві. Тоді жінка зізналась у вчиненому та віддала знаряддя вбивства. Їй загрожує ув'язненням терміном до 15 років.

Вінницька поліція спільно з прокуратурою викрили та попередили замовне вбивство. 22-річний чоловік хотів позбавити життя свого 24-річного брата. Між ними була суперечка за квартиру батьків. Про це розповів на прес-конференції т.в.о. начальника ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос.
Зараз ви читаєте новину «Зарізали чоловіка, який хотів помирити подружжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути