середа, 17 грудня 2014 19:20

Заступник Вінницької обласної ради подав у відставку
3

Фото: Тетяна Сарахан

Перший заступник Вінницької обласної ради Ігор Кревський попросив депутатів зняти його з посади. Про це він заявив на позачерговій сесії обласної ради сьогодні, 17 грудня. Питання про відставку виніс на розгляд сесії.

"Просив би підтримати це рішення. Воно цілком усвідомлене. Ми з вами пропрацювали чотири роки. Ще пройшло 20 років мого депутатства в районній раді. За весь цей час я жодного разу не переступив морально-етичних норм. Тим більше правових у стосунках з депутатами, людьми. Колись щось виконував краще, колись – гірше. Як уже вдавалося. Але все робив добросовісно" — зауважив Ігор Кревський.

Його звільнення підтримали 86 депутатів. Голосували таємно на бюлетенях майже 15 хвилин.

"Нарешті я відпочину. У мене є купа питань, які треба вирішити. Займусь своїм здоров'ям. У моєму віці вади в кожного є. Воно не стало причиною моєї відставки, але роль зіграло. Пішов добровільно, - додав Кревський. - Чи хтось займе мою посаду, не знаю. Пропонувати кандидатуру виключно компетенція голови обласної ради. Зараз ситуація, м'яко кажучи, складна. "

Нагадаємо, сьогодні депутати обласної ради зібралися аби внести зміни до обласного бюджету, призначити керівників комунальних закладів. Також проголосували за дострокове припинення повноважень шістьох депутатів, які обралися у Верховну Раду в жовтні. Майже усі приїхали на засіданні сесії, окрім Олексія Порошенка та Миколи Кучера.

Усі конфліктні питання зняли аби не допустити подібних подій шостого грудня. Тоді активісти штурмом ввірвалися в обласну раду. Міліція не впускала їх на сесію.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Вінницької обласної ради подав у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути