четвер, 21 січня 2016 15:13

Всі школи Запоріжжя закриють на карантин

Всі школи Запоріжжя закриють на карантин
24tv.ua

Від завтра в навчальних закладах Запоріжжя призупинять заняття. У зв'язку з карантином тимчасово закриють 125 шкіл, дитячі садки продовжать працювати.

"Зараз регіон впритул наблизився до епідеміологічного порогу. Виходячи з цього, міський голова розпорядився оголосити з 22 січня карантин у всіх школах Запоріжжя", - сказано в повідомленні прес-служби міськради.

Протягом останніх двох тижнів у місті й області загострилася ситуація із захворюваннями на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції. Скаржитися на самопочуття стало вдвічі більше людей. Однак епідемії ще немає.

"Минулого тижня за медичною допомогою з грипу звернулося 9043 людини в області. Це в 1,7 разів більше, ніж кількість тих, хто скаржився на грипозність на попередньому тижні. Близько 60% хворих - діти до 17 років. З них 35% складають школярі", - розповів начальник Держсанепідемслужби в Запорізькій області Роман Терехов.

Зазначимо, що з середи карантин оголошено в 4 райцентрах регіону. Не працюють усі школи в містах Бердянську, Мелітополі, Енергодарі, а також у Кам'янсько-Дніпровському районі.

Дату відновлення занять у навчальних закладах не повідомляють.

Зараз ви читаєте новину «Всі школи Запоріжжя закриють на карантин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути