Ексклюзиви
пʼятниця, 19 травня 2017 20:00

Всеукраїнський дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри" знову відбудеться у Скадовську

XV Ювілейний Всеукраїнський благодійний дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри" відбудеться з 4 по 6 серпня 2017 року. Головний конкурс фестивалю – вокальний, конкурсанти змагатимуться у 6-ти номінаціях. Спершу буде проведено відбір через інтернет - планується прослуховування понад 1 тис. дітей. Буде відібрано 200 юних вокалістів на живе прослуховування, яке відбуватиметься у Києві на базі однієї з вокальних студій. За його результатами визначаться 50 найкращих. Вони поїдуть до Скадовська Херсонської області, де на головній сцені на міській набережній стартує безпосередньо фінальна частина конкурсу. 4 серпня тут відбудеться півфінал, 5 серпня – фінал, а 6 серпня – визначиться переможець Гран-прі та пройде гала-концерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Чорноморські ігри" відвідали 80 тисяч глядачів

Також у рамках фестивалю планується проведення хореографічних майстер-класів, флеш-мобу, пляжних ігор, дискотеки, конкурсу малюнків та скульптур з піску, графіті тощо. Підтримають учасників фестивалю та покажуть свої шоу популярні українські виконавці, серед яких обов'язково будуть випускники "Чорноморських Ігор". У заходах фестивалю планується задіяти понад 3 тисячі дітей. Очікується, що події "Чорноморських Ігор" відвідають понад 50 тисяч глядачів. Ювілейний XV фестиваль пройде за підтримки Херсонської обласної державної адміністрації та Херсонської обласної ради і особисто їх очільників Андрія Гордєєва та Владислава Мангера.

Автор: "Чорноморські ігри"
  Настя Каменських на "Чорноморських іграх"
Настя Каменських на "Чорноморських іграх"

"Чорноморські Ігри" - дитячий фестиваль, який стає мистецькою візитівкою Херсонщини, що позитивно впливатиме на розвиток туризму в області та робитиме місто Скадовськ головним центром дитячого фестивального руху. Він заснований у 1998 році президентом компанії "Таврійські Ігри" Миколою Баграєвим, щорічно проводився у Скадовську у розпал курортного сезону. За час свого проведення "Чорноморські Ігри", що проходять під слоганом "Казка на березі Чорного моря", перетворилися на наймасштабніший та найпрестижніший дитячий фестиваль на території України. Його учасниками стають талановиті діти з усіх куточків України віком від 6 до 16 років. Серед найвідоміших випускників "Чорноморських Ігор" різних років – такі успішні співаки, як Тіна Кароль, Надія Дорофєєва, Настя Каменських, Іван Дорн, Олександр Панайотов, Міка Ньютон та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Всеукраїнський дитячий фестиваль "Чорноморські Ігри" знову відбудеться у Скадовську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути