Ексклюзиви
понеділок, 20 листопада 2017 10:51

Волонтери допомогли полтавській родині
7

Будинок, в якому мешкала родина
Фото: gazeta.ua
Будинок, в якому мешкала родина
Будинок, в якому мешкала родина
Будинок, в якому мешкала родина
Будинок, в якому мешкала родина

Волонтери зібрали 17 тисяч гривень для родини із Полтави, у якої соціальні служби забрали 4 дітей через нелюдські умови проживання.

"Після відеосюжету на телебаченні вирішили допомогти цій родині. Збирали кошти, речі і в мережі запитували у кого є 2-ярусні ліжка. Родина дуже бідна і опинилась в скруті. Мама сама вихованка дитячого будинку, дуже любить дітей і просила допомогти. Мали список необхідних речей, який дали в соціальній службі. Придбали в супермаркеті від постільної білизни до ковдр. Допомогли родині орендувати 2-кімнатну квартиру і замовили 2-ярусні ліжка. Віримо, що родина об'єднається і дітей заберуть із притулку", - розповіла Валерій Татарчук, голова благодійного фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 дітей жили в нелюдських умовах.

В Полтаві в багатодітній родині забрали 4 дітей до притулку, бо вони жили в аварійному будинку без світла і газу. Родині, яка застрягла в боргах, два місяці тому відрізали газ та світло. Виплати на дітей скасували, а зарплатні батька на все не вистачало. Тож готували вони на вогнищі, діти вчились при свічках, поки про це не дізналась поліція і не забрала дітей. Соцслужба поставила вимоги, щоб діти жили в цивілізованих умовах.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери допомогли полтавській родині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути