понеділок, 13 листопада 2017 11:21

5 дітей жили в нелюдських умовах
4

Фото: pl.npu.gov.ua

Поліція забрала 5 дітей від батьків через антисанітарію.

Про це повідомили в Полтавській обласній поліції.

"Діти сиділи в суцільній темряві в антисанiтарних умовах. 34-річна Катерина є мамою п'ятьох дітей, найстаршому з яких уже 17 років, а найменшій дівчинці - 6. Про умови, в яких жила малеча, у школі не знали", - повідомили в поліції.

За словами соцпрацівників, харчувалися діти також нормально – супом, кашами, котлетами, але страви готували на вогнищі після того, як два місяці тому за борги відімкнули електроенергію. Проблеми зі сплатою боргу з'явилися торік, коли матері знизили виплати на дітей із 7000 до 1200. Розбиратися жінка не стала через брак часу та власну невпевненість.

"Дітей тимчасово забрали та помістили в спеціальний дитячий заклад, щоб за цей період вивчити можливість залишення дітей з батьками, або позбавлення їх батьківства. Дітей перевірять медики і психологи. По факту порушили адміністративний протокол і батькам загрожує штраф за ухилення від виконання передбаченого законодавством обов'язків щодо забезпечення життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей", - пояснила Поліна Ларіна із Полтавської обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитина-"мауглі" має родичів в Миколаєві.

25-річна львів'янка кидається на жінок та дітей у спальному районі міста. Біля себе постійно тримає метрову палицю з цвяхами. Возить її у дитячому візку, коли йде із 3-річним сином гуляти.


Зараз ви читаєте новину «5 дітей жили в нелюдських умовах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути