понеділок, 30 березня 2015 13:23

У Львові знайшли 12-річну дівчинку, яку шукали три дні

29 березня львівські правоохоронці знайшли 12-річну львів'янку Анну Маткурбанову. Дівчинка 26 березня близько 16:00 вийшла з навчально-реабілітаційного центру "Мрія" на вулиці Лисенка, 53 у Львові та не повернулася. Про це повідомила начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС у Львівській області Світлана Добровольська.

У неділю в міліцію зателефонувала продавець магазину на вулиці Коновальця та розповіла, що до них у крамницю зайшла дівчинка, яка сказала, що вона змерзла та погано почувається, - повідомили у правоохоронних органах.

"Коли ми приїхали у цей магазин, то побачили дівчинку, яку розшукували вже три дні. Чому втекла з навчально-реабілітаційного центру, вона пояснити не може і не розповідає де вона була та де ночувала", - розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Львівського міського управління міліції Павло Лихач.

Минулоріч дитина вже шість разів тікала з навчально-реабілітаційного центру. Після того, як дівчинку оглянули медики, її відправили у притулок служби у справах дітей ЛОДА.

 

Зараз ви читаєте новину «У Львові знайшли 12-річну дівчинку, яку шукали три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути