середа, 18 лютого 2015 11:23

Дітям бійців АТО влаштували майстер-клас у Львівській майстерні шоколаду
12

Фото: надано організаторами

17 лютого для 15 дітей учасників АТО віком від 4 до 12 років влаштували безкоштовний майстер-клас з виготовлення солодощів із шоколаду. Саме в цей день у світі відзначають Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Захід організували в рамках благодійної акції "Подаруймо дітям радість" та благодійного марафону "Львів соціальний".

У Львівській майстерні шоколаду дітям роздали спеціальну форму шоколатьє, кондитери розповіли їм про історію винекнення шоколаду, найцікавіші рецепти, пригостили гарячими напоями. Батьки могли спостерігати за роботою дітей, яким дозволили власноруч виготовити шоколадні цукерки із різними начинками.

"Діти отримали в дарунок солодощі, які виготовили власноруч, та сертифікати про те, що вони пройшли навчання з виготовлення цукерок. Усі були надзвичайно задоволені, на такому майстер-класі вони побували вперше у житті", - розповіла спеціаліст відділу соціальних програм управління соціального захисту ЛМР Марія Хомляк.

Такі заходи для дітей управління соціального захисту ЛМР проводить часто. Для львівських дітей влаштовують екскурсії, майстер-класи, лекції.

Зараз ви читаєте новину «Дітям бійців АТО влаштували майстер-клас у Львівській майстерні шоколаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути