Ексклюзиви
четвер, 12 жовтня 2017 14:33

Виправданому фігурантові "справи 2 травня" повідомили про новий злочин

Виправданому фігурантові "справи 2 травня" повідомили про новий злочин
Фігуранту "справи 2 травня", громадянину Росії Євгену Мефьодову повідомлено про новий підозрі про сепаратизм / фото: Украинской Службы Информации

Фігурантові "справи 2 травня", громадянину Росії Євгенові Мефьодову, якого 18 вересня виправдав суд, повідомили про нову підозру у вчиненні дій, спрямованих на захоплення державної влади, і підготовці до організації масових заворушень в Одесі.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав його адвокат Валентин Рибін.

"Щоб не вийшов з в'язниці ніколи! Тепер навіть менти займаються політичними справами! Мефьодову пред'явили нову підозру! " - написав Рибін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко повідомив про вагомі докази у справі "2 травня"

Опублікував текст повідомлення про підозру.

Як говориться в підозрі, в березні 2014 року громадянин РФ Мефедов, громадянин України Долженков і ще 15 осіб, організували проросійський рух в Одесі. Зокрема автопробіг, де відкрито виступали за відділення Одеської та Миколаївської областей від України.

"Під час пробігу Мефедов Е. І. й інші його учасники відкрито демонстрували прапори Російської Федерації, Андріївський прапор - військово-морський прапор РФ, чорно-жовто-білий прапор Російської імперії та георгіївські стрічки, з метою пропагування серед населення ідей необхідності відділення південно-східних регіонів України від України і їх приєднання до Російської Федерації", - йдеться в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох фігурантів "справи 2 травня" повернули до СІЗО

18 вересня суд Чорноморська визнав невинними обвинувачених у заворушеннях 2 травня 2014-го в Одесі через недоведеність злочину з їхнього боку. Їх звільнили в залі суду. Натомість прокуратура затримала Долженкова та Мефьодова за новим обвинуваченням - посягання на територіальну цілісність.

Зараз ви читаєте новину «Виправданому фігурантові "справи 2 травня" повідомили про новий злочин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути