пʼятниця, 18 травня 2018 14:52

Від вибуху "коктейлю Молотова" у гральному закладі загинули двоє чоловіків: затримали підозрюваних

Від вибуху "коктейлю Молотова" у гральному закладі загинули двоє чоловіків: затримали підозрюваних
Винуватців пожежі можуть ув'язниити на 10 років

Затримали трьох підозрюваних у підриві грального залу в місті Золотоноша Черкаської області. Вони віком від 32 до 43 років. Під час затримання правоохоронці вилучили зброю і набої.

У ніч на 11 травня невідомі кинули "коктейль Молотова" в місцевий гральний заклад. Живцем згорів один із відвідувачів Микола Пилипенко. Згодом помер у лікарні від опіків Роман Петриченко. У стаціонарі досі перебуває охоронець Олександр Безпальчев. Чоловік отримав 40% опіків тіла. У нього обгоріли руки, ноги й обличчя.

"Підозрюваним загрожує покарання за санкцією статті 194 – умисне знищення чи пошкодження майна, що спричинило загибель людей чи інші важкі наслідки. Ця стаття передбачає покарання від трьох до 15 років. Думаю, прокурори проситимуть обвинуваченим по 10 років ув'язнення", – каже керівник центру комунікації із засобами масової інформації поліції Черкащини Дмитро Грищенко.

Начальник Золотоніської поліції Олександр Охріменко додав:
"Ми вважаємо, що мала місце боротьба конкурентів у сфері грального бізнесу між собою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зал гральних автоматів кинули коктейль Молотова: живцем згорів відвідувач

Після інциденту міська рада Золотоноші розглядатиме можливість повної заборони гральних закладів у місті. Вже виділили 90 тис. грн на ремонт музичної школи, яка була над гральним закладом. Місцеві жителі збирають додатково гроші на реконструкцію.

Зараз ви читаєте новину «Від вибуху "коктейлю Молотова" у гральному закладі загинули двоє чоловіків: затримали підозрюваних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути