неділя, 22 жовтня 2017 07:10

Вбивства трьох валютників не змогли розкрити

Вбивства трьох валютників не змогли розкрити
Валютників розстріляли в Полтаві. Фото facedook

Наприкінці 2011 року в Полтаві було два резонансних вбивства.

Перше сталося в листопаді в районі зупинки Богдана Хмельницького - чоловіка застрелили кількома пострілами. Убитий займався купівлею та продажем валюти в районі підземного переходу "Злато Місто".

Через місяць, у грудні 2011 року, у Полтаві в районі вулиці Освітянської вбили ще одного мінялу. Чоловік продавав та скуповував валюту в центрі міста, по вулиці Фрунзе, біля колишнього магазину "Весна".

У листопаді 2012 року на полтавському центральному ринку невідомий напав на 38-річного підприємця, який також займався валютними операціями. Невідомий вистрілив у чоловіка 4 рази та намагався вкрасти сумку з 50 тис. грн. Постраждалого відвезли в лікарню, де він помер.

22 жовтня 2012 року начальник МВС в Полтавській області Едуард Федосов розповів, що всі вбивства не пов'язані із серією подібних злочинів, які були по всій території України.
Тодішня міліція розглядала кілька версій і мала коло підозрюваних.

"З приводу двох вбивств "валютників" слідство зайшло майже в глухий кут. Однак правоохоронці мають деякі версії, не пов'язані з обміном грошей. Люди, які займаються незаконними операціями валюти, є легкою наживою для злодіїв", - пояснив в липні 2015 року Олег Бех, тодішній начальник міліції Полтавської області.

Поліція продовжує розшуки вбивць валютників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валютника розстріляли в центрі міста.

19 червня 2017 року в Ужгороді на вулиці Можайського стався напад на валютника. Озброєний ножем зловмисник викрав у чоловіка сумку, в якій знаходився мільйон гривень та мобільний телефон. Грабіжник відрізав вухо.

Зараз ви читаєте новину «Вбивства трьох валютників не змогли розкрити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути