четвер, 24 січня 2019 17:42

Вбивці усієї сім'ї призначили психіатричну експертизу

Вбивці усієї сім'ї призначили психіатричну експертизу
vinbazar Вінниця: Анатолію Малецю за вбивство усієї сім'ї призначили психіатричну експертизу

Слідчий суддя Вінницького міського суду задовольнив клопотання провести комплексну судово-психолого-психіатричну експертизу 30-річному вінничанину, який підозрюється у вбивстві власної матері, дружини та 2 дітей.

Мова йде про Анатолія Мальця, якого звинувачують у розправі над сім'єю. Трагедія сталася 31 грудня у мікрорайоні "Академічний", пише vinnitsa.info.

"У судовому засіданні слідчий клопотання мотивував тим, що 30-річний чоловік підозрюється у вчиненні особливо тяжкого злочину, тому для повного, всебічного та неупередженого дослідження всіх обставин кримінального правопорушення виникла необхідність у встановленні психічного стану підозрюваного на момент вчинення злочину. Прокурор клопотання підтримав.

Сторона захисту та підозрюваний не заперечували у задоволенні клопотання.

Суд ухвалив призначити у даному кримінальному провадженні проведення амбулаторної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи", - повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловіки не могли стримати сліз: попрощалися із вбитою сім'єю

В одній із квартир у мікрорайоні Академічний ввечері 31 грудня знайшли мертвими 2 жінок,, а також 7-річного хлопчика. Ще одна дитина, дівчинка, якій було 3 роки, від травми голови померла у лікарні. Медиків викликав син однієї з загиблих, він же колишній чоловік другої вбитої та батько 2 дітей Анатолій Малєць. Поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Зараз слідчі кажуть, що мають його зізнання, що скоїв це він і розповів, де сховав знаряддя вбивства, — молоток.

У середу, 2 січня 2019-го, у Вінницькому міському суді чоловіку обрали запобіжний захід на час розслідування — 60 діб арешту без права застави. Якщо слідство доведе його провину, то 30-річному чоловіку загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Вбивці усієї сім'ї призначили психіатричну експертизу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути