Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2019 21:18

Чоловіки не могли стримати сліз: попрощалися із вбитою сім'єю

  Вінничани попрощалися із вбитими чотирьма людьми в Академічному. Фото: vn.20minut.ua
Вінничани попрощалися із вбитими чотирьма людьми в Академічному. Фото: vn.20minut.ua

Сьогодні, 3 січня, відбулося прощання з убитими чотирма людьми в мікрорайоні "Академічний".

У трунах були тіла матері нині підозрюваного Анатолія Мальца - Валентини Анатоліївни, його колишньої дружини Надії. А також дітей: хлопчика семи років Дениса та 3-річної Світлани, повідомляє vn.20minut.ua.

Вбитих забрали від під'їзду будинку, де мешкали. Їх відвезли в село Білий Рукав на Вінниччині, де потім поховають.

Біля багатоповерхівки почали збиратися люди, які прийшли попрощатися з убитими. Коли відкрити чотири труни, які привезла міська ритуальна служба, навіть чоловіки не могли стримати сліз. Здебільшого на прощанні були люди старшого віку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повсюду була кров: підозрюваному у вбивстві сім'ї обрали запобіжний захід

Про Анатолія, який тепер є підозрюваним у справі, казали, що чоловік гарний. П'яним його ніколи не бачили. Не чули, щоб нецензурно висловлювався.

"Діти його тут росли, у пісочниці гралися. Родина була спокійною. Його мати дуже любила невістку. Казала до неї: "Моя Надя, донечка", - розповідають сусіди.

Сусіди додали, що батько підозрюваного помер 4 роки тому. З того часу чоловік дещо змінився характером.

"Через стінку чув, як він інколи кричав не своїм голосом. У мене аж руки й ноги трусилися, коли я це чув", - каже один із сусідів.

Нагадаємо, в одній із квартир в мікрорайоні Академічний ввечері 31 грудня знайшли мертвими двох жінок, 63-річну та 30-річну, а також 7-річного хлопчика. Ще одна дитина, дівчинка, якій було три роки, від травми голови померла в лікарні. Медиків викликав син однієї з загиблих, він же колишній чоловік другої вбитої та батько двох діток Анатолій Малєць. Поліції він казав, що застав рідних мертвими, коли повернувся додому. Зараз слідчі кажуть, що мають його зізнання, що скоїв це він та розповів де сховав знаряддя вбивства — молоток.

У середу, 2 січня 2019-го, у Вінницькому міському суді чоловіку обрали запобіжний захід на час розслідування — 60 діб арешту без права застави. Якщо слідство доведе його провину, то 30-річному чоловіку загрожує від 15 років до довічного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки не могли стримати сліз: попрощалися із вбитою сім'єю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути