понеділок, 17 грудня 2018 01:20

В ДТП під Львовом загинули троє українських військових

В ДТП під Львовом загинули троє українських військових
Під Львовом сталася ДТП. Фото: РБК

В автомобільній аварії у Львівській області загинули троє військовослужбовців Національної академії сухопутних військ України ім. Петра Сагайдачного.

Загиблі Назарій Пастерук, Віктор Транков і Костянтин Прядеін були військовослужбовцями-контрактниками 184-го навчального центру академії. Смертельна ДТП сталося в неділю, 16 грудня, в селищі Івано-Франкове Яворівського району, повідомляє прес-служба навчального закладу.

"Керівництво Національної академії сухопутних військ, командування і особовий склад 184-го навчального центру висловлює щирі співчуття сім'ям загиблих. Наш колектив втратив відповідальних військовослужбовців, висококваліфікованих фахівців, воїнів - щирих патріотів України. Світла і вічна їм пам'ять! ", - йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою навчального закладу ввечері в неділю, 16 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Києвом фура протаранила 7 автівок

Близько 3:10 неділі на автодорозі "Львів-Краковець" сталося лобове зіткнення автобуса "Неоплан" з легковим автомобілем Volvo, в результаті якого загинули чотири людини, двоє отримали травми.

За попередньою інформацією, водій автобуса, який слідував з Дніпра в Польщу, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху.

Зараз ви читаєте новину «В ДТП під Львовом загинули троє українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути