вівторок, 17 листопада 2020 14:10

Ужгородських підприємців звільнили від сплати податків

Ужгородських підприємців звільнили від сплати податків
Андріїв також повідомив, що в Ужгородській міськраді ухвалили звернення до Кабміну про розгляд можливості звільнити цю категорію підприємців від сплати єдиного соціального внеску. Фото: pixabay.com

Ужгородська міськрада звільнила підприємців І та ІІ груп від сплати єдиного податку, а також податку на землю та за оренду комунального майна.

Про це повідомив міський голова Ужгорода Богдан Андріїв у Facebook.

"Продовжуємо системну підтримку підприємців Ужгорода, яким складно вести діяльність у зв'язку з карантинними обмеженнями. Ці питання в компетенції міської ради. Сподіваюся, такі рішення допоможуть нашим підприємцям утриматися на плаву в нелегкі для всього світу місяці пандемії", - зазначив Андріїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шмигаль представив 5 цифрових рішень уряду для боротьби з Covid-19

За його словами, на грудень 2020 року малий і середній бізнес, діяльність якого зупинена на вихідних постановою уряду, звільнили від сплати земельного податку та за оренду комунального майна. Також до кінця карантину відновили дію рішення міськради про звільнення від сплати за комунальне майно для літніх терас кафе та ресторанів.

Андріїв також повідомив, що в Ужгородській міськраді ухвалили звернення до Кабміну про розгляд можливості звільнити цю категорію підприємців від сплати єдиного соціального внеску (як за себе, так і за найманих працівників).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попри карантин у Франківську організують новорічний ярмарок

11 листопада уряд запровадив карантин вихідного дня. Це рішення викликало протести.

У Верховній Раді зареєстрували постанову щодо скасування карантину вихідного дня. Відповідну рекомендацію парламент надає Кабміну.

За останню добу виявили 11 968 нових хворих на коронавірус. Загалом, станом на ранок 17 листопада маємо 557 657 лабораторно підтверджених випадків Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Ужгородських підприємців звільнили від сплати податків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути