неділя, 04 квітня 2021 11:26

Україну накривають дощі. Але не всю

Україну накривають дощі. Але не всю
Температурний максимум сягне +12°. Фото: Kaique Rocha from Pexels

У неділю, 4 квітня, на території більшості областей України прогнозують дощі, місцями зливи. Сонячна погода потішить лише Чернівці, Черкаси та Полтаву. Температурний максимум сягне +12°.

Про це повідомляє УНІАН.

В центральних регіонах дощитиме, але періодично виглядатиме сонце. Сухо буде на Черкащині, денна температура коливатиметься від +8°до +12°, а вночі опуститься до 0°...-2°.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода в Україні на неділю - де у квітні піде сніг

На заході обіцяють дощі з мінливою хмарністю. Опади пройдуть повз Чернівців. Вдень очікується +7°...+9°, а вночі вдарить мороз до -3°.

На півночі очікуються зливи і хмарність з проясненнями. Температура вдень триматиметься +10°, а вночі опуститься до -2°.

Миколаїв, Одеса, Херсон та Сімферополь виключенням не стануть, також очікують опадів. Температура вдень +10°, а вночі +2°.
Дощова погода очікується й на сході, щоправда з проясненнями. Лише в Полтаві очікується мінлива хмарність, але без опадів. Стовпчики термометрів вдень досягнуть позначки в +11°, а вночі -1°.

4 квітня не варто змінювати роботу та місце проживання. Астрологи радять деяким знакам зодіаку відкласти початок спортивних занять і дієти.

Зараз ви читаєте новину «Україну накривають дощі. Але не всю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути