Ексклюзиви
середа, 19 квітня 2017 13:12

У мітингувальників в'їхала іномарка

У мітингувальників в'їхала іномарка
В мітингувальників на пішохідці в'їхала машина

Біля села Чечелеве Кременчуцького району на Полтавщині під час перекриття дороги в мітингувальників врізався Mitsubishi Lancer. Троє людей травмовані.

Про це повідомили в Кременчуцькій міській поліції.

Кілька десятків мешканців Білецьківської територіальної громади перекрили трасу Полтава - Олександрія. Вимагають, аби в їхнє підпорядкування віддали ландшафтний заказник "Білецьківські плавні". Поки що він у розпорядженні Кременчуцького району. Хоча 2 тис. га розташовані на території громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Полтаві активісти душили мера

"Люди заздалегідь повідомили поліцію про акцію. Спочатку перекрили трасу в одному місці. Але там був замалий потік машин, бо ми направляли їх в об'їзд. Активісти вирішили перейти на іншу частину дороги - на пішохідку. Багато водії почали скаржитися. Один не витримав і поїхав у натовп. Люди його відтісняли. Але чоловік натиснув на газ. Одного із мітингувальників скинуло із капота на землю. В трьох людей забої і садна. Двох забрала "швидка", - розповіла Анна Васенко із Кременчуцької поліції.

Водія затримали через 200 м. З ним були дружина і внук.

У березні на профільній комісії Полтавської обласної ради з питань екології та раціонального природокористування білецьківський сільський голова Анна Самойлюк з представниками громади намагалася відстояти перед депутатами право розпоряджатися заказником, але члени комісії за це рішення не проголосували. Заказник і досі в складі регіонального ландшафтного парку "Кременчуцькі плавні".

Зараз ви читаєте новину «У мітингувальників в'їхала іномарка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути