Ексклюзиви
четвер, 30 квітня 2015 10:43

У Львові невідомі підпалили дільничий пункт міліції
10

Фото: Ярослав Тимчишин

В ночі 30 квітня в приміщенні дільничного пункту міліції по вул. Єрошенка, 20 у Львові відбувся підпал. Інформація про пожежу надійшла о 3:50 четверга на лінію 102 від чергового ГУ ДСНС у Львівській області.

Слідчо-оперативна група встановила, що невідомі розбили вікно дільничного пункту міліції і вкинули в кабінет запалювальну суміш. Постраждалих немає. У результаті частково пошкоджено вікно, зайнялися підвіконня і стіл.

"Про загоряння повідомила черговий вахтер гуртожитку в будівлі якого розташовано дільничний пункт міліції. На місце пригоди виїхали працівники служби надзвичайних ситуацій та загасили пожежу. Слідчо-оперативна група встановила що сталося розбиття заґратованого вікна дільничного пункту міліції Шевченківського райвідділу. Всередині сталася невелике загоряння і задимлення приміщення, яке було швидко локалізовано і загроза великої пожежі була ліквідована" - розповів начальник Головного управління МВС України у Львівській області Дмитро Загарія.

Раніше активісти громадської організації "Варта 1" посилаючись на львівський "Автомайдан" повідомляли у соцмережах що дільничний пункт був підірваний.
"Інформація щодо вибуху, який стався під час пожежі не має підтвердження. Активісти з "Варти 1" дали недостовірну інформацію, яка ними ж була вже спростована" - додав Загарія.
Зараз вирішується питання про відкриття кримінальної справи. Також правоохоронці повідомили що проводять заходи з метою встановлення осіб, які причетні до підпалу відділення.

Зараз ви читаєте новину «У Львові невідомі підпалили дільничий пункт міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути