субота, 04 червня 2022 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

У Херсоні партизани розклеїли "інструкції" щодо знищення окупантів: фото
6

Мешканці тимчасово захопленого російськими загарбниками Херсона продовжують чинити опір ворогу.

Українські партизани розклеїли в місті "інструкції" щодо знищення окупантів. За ліквідованих ворогів обіцяють платити криптовалютою. Фото листівок опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Telegram.

"Херсон – це Україна! Місцеві жителі відмовляються співпрацювати з окупантами, від їхніх закривавлених рублів. І навіть чути не хочуть про псевдореферендум", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські аналітики розповіли про стратегічні помилки Путіна на Херсонщині

На листівках, які розміщують херсонці, розповідають, як можна підпалити окупантів. Також нагадують, яку небезпеку несе отримання російського паспорта. Людей закликають нищити ворога й все те, що він намагається "насадити" у Херсоні своїм "русским миром".

"Як палає русня? Яскраво! Підпали орків, покажи фото та отримай за це біткоїни", "Паспорт РФ ізолює від світу", "Тут орки тримають і роздають свої гі*няні російські паспорти. Паліть їх!" – йдеться в "інструкціях" від місцевих партизанів.

Українські партизани розклеїли в Херсоні "інструкції" щодо знищення окупантів
Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko
Українські партизани розклеїли в Херсоні "інструкції" щодо знищення окупантів
Українські партизани розклеїли в Херсоні "інструкції" щодо знищення окупантів
Українські партизани розклеїли в Херсоні "інструкції" щодо знищення окупантів
Українські партизани розклеїли в Херсоні "інструкції" щодо знищення окупантів

У перший день вторгнення РФ на територію України окупанти перейшли адміністративний кордон Херсонської області. На початку березня російські загарбники захопили Херсон і область. Попри тиск російських терористів, мешканці Херсонщини протягом березня активно брали участь у проукраїнських мітингах.

Наприкінці березня бійці ЗСУ перейшли в контрнаступ. Увечері 1 червня стало відомо, що на Херсонщині зі сторони Дніпропетровської області Збройні сили України звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ продовжують іти вперед, звільняючи окупований регіон.

Окупанти побоюються того опору, який наростає серед місцевого населення Херсонської області. Щодня в обласному центрі з'являються прапори, мотиваційні написи і "посилання" для окупантів, поширюються листівки. Керівництво окупаційної влади пересувається з великою кількістю охорони, в бронежилетах, у броньованих машинах. Мають острах за своє життя.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні партизани розклеїли "інструкції" щодо знищення окупантів: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути