четвер, 10 листопада 2016 16:00

Тату-майстер сяде довічно за вбивство студентки

Тату-майстер сяде довічно за вбивство студентки
ck.strichka.com

На довічне ув'язнення засудили тату-майстра Віталія Прокудіна за вбивство 20-річної студентки з міста Умань Анни Павленко. Вирок винесли сьогодні в апеляційному суді Черкаської області. Повідомляє "Вичерпно".

"Я усвідомлюю провину. І хочу попросити пробачення перед судом та батьками. Дуже надіюсь на те, що суд винесе правильне рішення", – каже Прокудін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульному Олійнику світить довічне: вирок назвали занадто суворим

Батьки загиблої дівчини вимагали максимального покарання. Адвокат потерпілих та прокурор стверджують, що вбивця не визнав своєї провини.

"Він тривалий час провів у квартирі потерпілої після нанесення смертельних тілесних ушкоджень. Чітко, цілеспрямовано збирав цінні речі – коштовності та цифрову техніку. При ньому була сумка для збору речей. Після цього чоловік покинув межі міста, що свідчить про його наміри заховатися. Хотів уникнути притягнення до кримінальної відповідальності", – говорить прокурор.

Суд відхилив позов потерпілих щодо конфіскації майна.

Раніше Віталія Прокудіна засудили на 14 років позбавлення волі. Розповіді вбивці про тимчасову втрату пам'яті були визнані недійсними. Тоді рідним потерпілої не вдалося добитись довічного ув'язнення та морального відшкодування 1 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Тату-майстер сяде довічно за вбивство студентки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі