четвер, 03 травня 2018 11:59

Школяра засудили за матюки до вчителів

Школяра засудили за матюки до вчителів
Неповнолітній погрожував вчителям фізичною розправою

На Львівщині у селі Зимна Вода Пустомитівського району оштрафували школяра за матюки та погрози вчителям. Конфлікт за участю учня стався 26 лютого цього року.

"Неповнолітній хлопець близько 12:30 у приміщенні ЗОШ №2 по вул. Сірка, 75 у селі Зимна Вода погрожував фізичною розправою та виражався нецензурною мовою до вчителів, чим своїми діями вчинив дрібне хуліганство", – йдеться у постанові суду.

Школяр під час судового засідання не визнав своєї вини. Заявив, що не вчиняв щодо вчителів жодних протиправних дій. Але суд з недовірою поставився до його показів, оскільки у матеріалах справи були письмові покази директора школи та батьків інших учнів, які підтверджували вину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяр захопився роллю Отелло і поранив себе кинджалом

Матюки та погрози вчителям правоохоронці кваліфікували як дрібне хуліганство. Суд визнав школяра винним і зобов'язав його сплатити за правопорушення 85 грн. Також учень має заплатити 352 грн судового збору.

У день конфлікту правоохоронці склали на цього учня ще один протокол про дрібне хуліганство, але суд повернув матеріали цієї справи назад у райвідділ.

Влітку 9-класник, бажаючи помститися за образу, вдарив ножем у спину 22-річного юнака, який від отриманої травми помер у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Школяра засудили за матюки до вчителів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути