Ексклюзиви
понеділок, 20 березня 2017 00:58

Сільських голів сфотографували в образі Шахерезади
6

Віра Ласкава - голова села Степанці Канівського району Черкаської області.
Фото: надане черкаською фірмою «Урожай»
Наталя Шабадаш - голова села Хлистунівка Городищенського району Черкаської області.
Людмила Лищенко - голова села Валява Городищенського району Черкаської області.
Оксана Савенко - голова села Полствин Канівського району Черкаської області.
Тетяна Шевченко - голова села Кайтанівка Катеринопільського району Черкаської області.

19 сільських голів Черкащини їздили в Єгипет на фотосесію в стилі Шахерезади. Жінки є учасницями конкурсу перевтілень "Від селянки до панянки".

Змагання організувала черкаська компанія "Урожай", яка орендує в селах землі. До фіналу потрапили 20 учасниць. Переможницею стала Наталія Гибало, голова села Петрики Городищенського району Черкаської області. Їй подарували поїздку в Лапландію на новорічні свята.

Решта учасниць боролися за приз глядацьких симпатій – поїздку в Єгипет. Але директор компанії Олег Васецький вручив путівки всім 19 учасницям з Городищенського, Корсунь-Шевченківського, Канівського, Катеринопільського, Шполянського, Лисянського районів.

"Коли почули, що в Єгипет їдемо всі, подумали, що це розіграш. Жодна з нас не була на Червоному морі, - розповідає Наталя Шабадаш, голова села Хлистунівка Городищенського району. – Там робили фотосесію в стилі Шахерезади. Кожна привезла з собою східну сукню й накидку. Мене збирали всім селом. Принесли східне вбрання, прикраси. В день зйомок нам зробили яскравий макіяж. Весь персонал готелю тільки й спостерігав за нами. На дискотеці танцювали до упаду. Декому там навіть пропонували одружитись. Але наші жінки заміжні і вірні своїм чоловікам".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меланія Трамп переїде в Білий дім

Сільські голови також побували в Ізраїлі. Відпочивали на морі, каталися в пустелі на квадроциклах, займалися дайвінгом.

"Я щодня проводила під водою по кілька годин. Брала з собою хліб, вдягала акваланг і годувала риб. Відпливала подальше від берега. Розглядала красу коралів. Ми побували в турецьких лазнях, спа-салонах. Робили пілінг і маски", - каже Віра Ласкава, сільська голова села Степанці Канівського району.

"Кожна жінка мріє відпочити. Особливо, якщо вона живе і трудиться в селі. Тому я вирішив, що в конкурсі буде відзначено усіх учасниць, - розповідає Олег Васецький. - Кожна з сільських голів заслужили, адже дбають про інтереси своєї громади. Переконаний, що відповідальні бізнесмени мають піклуватися не тільки про гідні умови праці, але й про відпочинок тих, хто живе і працює з ними поруч".

Переможниця конкурсу "Від селянки до панянки" Наталія Гибало із 27 грудня по 5 січня відпочивала в Лапландії. Вона голова села Петрики Городищенського району на Черкащині.

Зараз ви читаєте новину «Сільських голів сфотографували в образі Шахерезади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути