вівторок, 15 березня 2016 14:06

Шевцов розповів, чому звільнився з поліції

Шевцов розповів, чому звільнився з поліції
фото: Тетяна САРАХАН

Екс-начальник Вінницької обласної поліції Антон Шевцов після свого звільнення сказав останнє слово. Свою думку він виклав на власній сторінці у Фейсбук.

"Пішов сам. Не згоден з системою, де потрібна гарна картинка для ЗМІ, а не результат. Саме цій картинці ми зобов'язані тому розвалу і бардаку, який твориться в країні, - наголосив поліцейський. - Я звик працювати, а не позувати перед камерами і догоджати кримінальним елементам псевдо-патріотам, які називають себе активістами. Звик припиняти видачу дозволів на зброю людям, які захоплювали державні будівлі і кидали в них коктейлі Молотова".

Окремо Шевцов виправдався за відео, опубліковане з параду 9-го Травня у 2014 році.

"Пишаюся своїм дідом Шевцовим Максимом Матвійовичем. Він для мене був і є приклад мужності і самовіддачі. Іноді любити свою сім'ю і своїх предків - це просто любити, надаючи їм підтримку, розділяючи радість і горе. Мій дід воював у Червоній Армії. Мені цікаво, а хіба ваші діди в інший воювали? Шкода дід вже не може більше ходити на парад, хворий. Обіцяв відвезти його на 9 травня в Мінськ, на його батьківщину".

Поліцейський підкреслив, основна причина його звільнення криється у нинішніх обставинах країни, які вимагають гнучкості, а не прямолінійної роботи.

"Я лише звик боротися з криміналом і покидьками, а не замислюватися над політичною основою своїх дій" - додав Шевцов.

Нагадаємо, вчора Антон Шевцов, якому закидали сепаратизм, подав рапорт на звільнення. Це сталося після опублікованого відео з святкування 9-го Травня у Севастополі в 2014 році. В цей день Міністр МВС Арсен Аваков наказав звільнити Шевцова.

Зараз ви читаєте новину «Шевцов розповів, чому звільнився з поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути