понеділок, 12 листопада 2018 15:17

П'яний екс-поліцейський розбив носа колезі після невдалої втечі

У Вінниці водій AUDI Q7 розбив носа поліцейському під час затримання.

"Патрульний автомобіль ыз увімкненими проблисковими маячками намагався зупинити позашляховик порушника шляхом блокування. У результаті пошкодили службовий автомобіль поліції. Під час пересідування на великій швидкості автомобіль патрульної поліції наніс боковий удар утікачу. Гонщика-невдаху покарала доля — він пробив колесо та не зміг продовжити рух, тоді його затримала поліція. Злоумисник при затриманні чинив опір — розбив носа офіцеру поліції. За неперевіреною інформацією, керманич позашляховика - колишній міліціонер", - коментує на своїй сторінці Facebook Володимир Затайдух, лідер "Дорожнього контролю Вінниці".

Керманичем розкішної іномарки виявився колишній очільник Департаменту карного розшуку України Олександр Ляшко, пише 20 хвилин.

Відомо, що порушник мешканець Києва та перебуває на пенсії. На втікача складено цілу низку адмінматеріалів: за кермування напідпитку, за вчинення ДТП, за залишення місця ДТП, за незупинку на вимогу поліції, за виїзд на зустрічну смугу та проїзд на червоний сигнал.

"На вилучених відео з камер спостережень зрозуміло, яку небезпеку становив даний водій і які наслідки могли бути. Розбитий "Пріус" — дрібниці, головне: всі цілі, трохи постраждав інспектор. Ми і надалі будемо блокувати, таранити та затримувати подібного роду горе-водіїв. Краще нехай терпить машина, ніж люди на вулиці та мої офіцери", - виправдовує чергове розбите державне авто головний патрульний міста Редван Усеінов, на своїй сторінці у facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік побив і покусав поліцейських

Олександр Ляшко не дає жодних коментарів особисто, повідомила начальник відділу комунікації поліції Вінницької області Анна Олійник.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за нанесення поліцейському травм.

Мати загиблої екс-"регіоналки" Ірини Бережної Олена Бережна покусала правоохоронця, який намагалися з силовиками потрапити до неї в квартиру для проведення обшуку.

На спокійні прохання чоловіка відкрити двері жінка вчепилася йому в руку зубами.

Зараз ви читаєте новину «П'яний екс-поліцейський розбив носа колезі після невдалої втечі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути