Ексклюзиви
неділя, 03 вересня 2017 03:28

Презентують зворушливу виставку "Якби не війна"

Презентують зворушливу виставку "Якби не війна"
У Львові презентують фотовиставку та книгу "Якби не війна". Фото: Констянтин Чегринский

2 вересня в Палаці Сапєгів у Львові презентують виставку та книгу "Якби не війна".

Про це повідомляє Dyvys.info з посиланням на прес-службу Львівської обласної ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушлива інсталяція про зниклих безвісти на Донбасі

Фотопроект і книга "Якби не Війна" — це результат праці команди волонтерів протягом року. Фотовиставка складається з 8-ми тематичних блоків, у кожному з яких від 12 до 25 світлин: кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, героїчні мами з їхніми героїчними синами, соціальний блок, легіонери, невідомі герої та блок з 12-ма Героями, які вже ніколи не будуть з нами.

Організатори зазначають, що фотопроект і книга "Якби не Війна" — це результат праці команди волонтерів протягом року. Фотовиставка складається з 8-ми тематичних блоків, у кожному з яких від 12 до 25 світлин: кохання, жінки на війні, мирні професії воїнів, героїчні мами з їхніми героїчними синами, соціальний блок, легіонери, невідомі герої та блок з 12-ма Героями, які вже ніколи не будуть з нами.

"Навесні 2014-го в Україну прийшла війна, що змінила життя багатьох. Війна, яка показала, наскільки багато людей надзвичайно гаряче люблять свою країну. Війна, яка позбавила сну сотні тисяч українців — воїнів, які зі зброєю в руках стали на захист кордонів Батьківщини, їхніх рідних, які щохвилини молилися, щоб вони повернулися живими, і просто небайдужих людей, які зрозуміли, що лише об'єднавши зусилля, ми зможемо протистояти російській агресії. Війна, що відкрила справжніх Героїв сучасної України, людей, яких ця війна торкнулася безпосередньо", — кажуть організатори вистави.

Кошти від реалізації книги волонтери спрямовують на допомогу родинам загиблих, на ліки для поранених у шпиталі, а також на потреби військових на передовій.

Початок заходу о 13:00. Адреса: вул. Коперника, 40а.

Триватиме експозиція до 10 вересня.

У вересні в 9-ти містах України та Кишиневі (Республіка Молдова) під егідою Goethe-Institut відбудеться "Фестиваль мистецьких проектів про феномен корупції". Це безкоштовні виставки, документальні перформанси та покази фільмів-призерів міжнародних фестивалів у Каннах та Берліні.

Зараз ви читаєте новину «Презентують зворушливу виставку "Якби не війна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути