четвер, 19 жовтня 2017 16:15

Працівник рятувальної служби випав з 4 поверху

Працівник рятувальної служби випав з 4 поверху
Юрій Новіков випав з 4 поверху будівлі, де працював. Фото: UrbanLook

18 жовтня близько 20 години у Полтаві загинув 59-річний Юрій Новіков, працівник Державної служби з надзвичайних ситуацій. Випав з вікна 4 поверху будівлі, де працював. Колеги припускають, що стався нещасний випадок.

Юрій Новіков 16 років працював інженером з обслуговування засобів зв'язку в Аварійно-рятувальному загоні. Паралельно допомагав прес-службі ДСНС висвітлювати надзвичайні події — фотографував та знімав відео.

"Був надійною, хорошою людиною. Коли інші відмовлялися їхати на завдання в позаробочий час, Юрій одразу збирався — і на роботу. Під час вибухів складів у Калинівці він був на лікарняному. Дізнався, що наші сапери їдуть, дуже просився з ними, пігулок набрав у дорогу. Але рятувальники не мали часу за ним заїхати", - сказав 55-річний Володимир Осоченко, начальник групи зв'язку в Аварійно-рятувальному загоні ДСНС Полтави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-річна дівчинка разом із собакою випала з 18-го поверху

Вчора Юрій Новіков закінчив працювати о 17 годині. Залишився змонтувати відзнятий матеріал. Біля вікна розмовляв по телефону. Ймовірно, упустив гаджет на пластикову огорожу біля вікна. Намагався його витягнути, але випав на вулицю.

"Він дуже захоплювався зйомками. Хотів на роботі мати найбільш якісні камери. Коли треба було зафільмувати якусь подію за поганої погоди, біг додому по власну техніку", - додав Володимир Вікторович.

У Новікова залишилася дружина та двоє дітей. Поліція встановлює точну причину загибелі.

15 вересня в Івано-Франківську з вікна 9-го поверху гуртожитку випав 18-річний студент. Помер в лікарні. Передсмертної записки не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Працівник рятувальної служби випав з 4 поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути